Jador a făcut scandal la Deva, după concert. S-a urcat pe capota mașinii și a înjurat un localnic: "Ești un bătrân prost"

 Dumitrache Laura
.

Jador a făcut mare scandal la Deva, după concertul de 1 Mai la care a cântat. Manelistul s-a urcat pe capota unei mașini și a insultat un localnic. Momentul a fost filmat și a devenit viral pe rețelele de socializare. De asemenea, artistul a primit numeroase critici de la fanii săi, aceștia fiind nemulțumiti de prestația manelistului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Manelistul Jador a intrat în atenția internauților după ce a făcut mare scandal la Deva, după concert. Artistul a fost capul de afiș al unui spectacol folcloric organizat cu ocazia Zilei de 1 Martie, de Primăria Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean' din Deva. Marele eveniment a avut loc în zona de agrement a Pădurii Bejan din Deva.

jador pe masinajador pe masina

Localnicii s-au declarat dezamăgiți de comportamentul lui Jador. Acesta s-a urcat pe o mașină și a insultat un localnic, iar imaginile au devenit virale în mediul online. Gestul manelistului a fost făcut de față cu forțele de ordine.

Citește și: Andreea Bălan și Jador au fost surprinși împreună, din nou. Și-au dat întâlnire în miez de noapte, după ce au negat că formează o relație

Citește și:„Face parte din clanuri. Vreau să fiu protejat”. Jador a fost atacat în timpul Galei RFX și a solicitat intervenția poliției

Citește și:Zarug despre Ana Morodan, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului: „Îmi este prietenă. Am sunat-o și…”

Citește și:De ce Bianca Drăgușanu nu bea niciodată alcool: „Sunt foarte mândră de mine'. Ce probleme de sănătate are

Jador a făcut scandal la Deva, după concert

Jador se numără printre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din România. De 1 mai, manelistul a fost chemat să cânte la spectacolul organizat de Primăria Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean' din Deva. Evenimentul a atras mii de localnici, iar unii l-au criticat pe artist pentru prestația pe care a avut-o pe scenă.

După concert, Jador a s-a urcat pe o mașină și a insultat un localnic, cu care avusese un schimb de replici. „Bă, ești un bulangiu care habar nu are ce-i aia munca. Habar nu ai ce-i aia munca și mă înjuri pe mine? Ești un bătrân prost. Habar nu ai ce-i aia munca. Habar nu ai câte nopți nedormite am eu, bulangiule', i-a strigat Jador localnicului. Iată imaginile AICI!

Jador a făcut scandal de față cu Poliția

Fanii lui Jador s-au adunat în jurul mașinii în care se afla artistul, iar la un moment dat, acesta s-a urcat pe capota autoturismului pentru a da mâna cu fanii săi. Ulterior, manelistul s-a simțit jignit de afirmațiile făcute de un localnic și s-a urcat pe capota mașinii și l-a insultat.

Întreg evenimentul a avut loc de față cu forțele de ordine. Localnicii care au fost martori au fost deranjați de comportamentul artistului, dar și de atitudinea poliției. „De ce nu l-a amendat Poliția pentru tulburarea liniștii publice. Dacă era altcineva în locul lui, era luat pe sus', a spus un localnic nemulțumit de prestația și comportamentul lui Jador, conform playtech.ro.

Ce i-au scris fanii lui Jador după concert

Unii participanți la concert lui Jador au criticat prestația artistului. Aceștia au declarat că manelistul nu a cântat bine, ba chiar a strigat pe scenă.

Măcar o perioadă nu o să se mai apropie de orașul Deva animalele sălbatice! Că sigur au fugit în alt județ!', i-a scris unul dintre deveni cântărețului Jador, pe pagina socială. „Mare dezamăgire. În seara asta ai urlat de parcă erai posedat. Poate data viitoare când vii ești mai calm', i-a transmis o altă locuitoare din Deva, tot pe pagina socială a manelistului.

Sursa foto: Facebook/Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton