Jador a fost fefuit. A rămas fără economiile făcute în ultimul an: „Suma a fost furată din contul meu”

 Ifrim Georgiana
.

Jador a fost jefuit. Pe contul de TikTok, cântărețul de manele a postat un videoclip în care a povestit o experiență neplăcută prin care a trecut recent. Se pare că cineva i-ar fi sustras din cont banii câștigați în ultimul an, iar artistul a decis să renunțe la serviciile băncii respective. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu este prima dată când Jador trece printr-o experiență similară. În luna august, acesta susținea că i s-a furat o sumă considerabilă de bani din casă și făcea dezvăluiri despre identitatea hoțului, fiind convins că a fost jefuit de o persoană pe care o cunoaște. De această dată, artistului i s-au sustras banii din contul bancar, iar despre întreaga experiență a vorbit într-un videoclip publicat pe TikTok. Ca urmare a acestui incident nefercit, Jador a decis să renunțe la serviciile băncii respective și și-a exprimat dezamăgirea cu privire la slabele măsuri de securitate.

jad9jad9

Jador a fost furat. De-a lungul timpului, cântărețul de manele a trecut prin mai multe experiențe cu hoții. În urmă cu un an, mașina acestuia a fost vandalizată în Constanța, iar tâlharii i-au luat portofelul. În august, acesta susținea că o persoană din anturajul său i-ar fi furat o sumă mare de bani din casă.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Jador. Cum s-a afișat artistul în fața fanilor:„Îmi este rău de nu mai pot'

Citește și: Jador, replică neașteptată către Culiță Sterp, după scandalul accidentului. Au cântat împreună la petrecerea unei tinere:„Că să vezi diferență…'

Citește și: Mircea Badea a fost înjurat de colegii Vio, Teo şi Costel, iar reacția lui a fost neașteptată:”Vreau să fac public un anunț”

Citește și: Cine e Dan Condurache din serialul „Lia”.Are doi copii

Jador a fost jefuit

De această dată, lui Jador i s-a sustras o sumă mare de bani din cont. Potrivit celor relatate de artist, se pare că ar fi vorba despre economiile sale din ultimul an, pe care hoții le-ar fi folosit în vacanțe și pentru cumpărături. Dezamăgit de această experiență, cântărețul de manele a decis să-și închidă contul la banca respectivă.

„Astăzi vreau să vorbesc cu voi despre ce mi s-a întâmplat. Am fost furat de o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. A fost furată din contul meu. Persoana respectivă și-a făcut cumpărături, a fost în vacanțe cu cardul meu. Nu știu cum s-a întâmplat treaba asta, eu am făcut cumpărături online, și probabil cineva mi-a hackcuit contul bancar. Eu credeam că este o bancă sigură, mai sunt și austrieci. Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile', a spus Jador.

„S-a întâmplat treaba asta și pentru că sunt cetățean al României'

Jador s-a arătat dezamăgit de măsurile de securitate ale băncii la care a fost client timp de patru ani. Acesta a reiterat ideea că își va închide contul bancar existent și va apela la serviciile unei altei instituții.

„Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile. Dacă s-ar fi întâmplat treaba asta ce s-a întâmplat acum în România, cu siguranță nu mi-aș fi făcut contul și cu siguranță o să-mi închid contul la ei. S-a întâmplat treaba asta și pentru că sunt cetățean al României și îmi iubesc țara, o să îmi închid contul acolo', a artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton