Jador a fost suspect de cancer: „M-am speriat foarte tare. Cum să-i spun eu mamei mele că e posibil să mor?”. Ce i-au descoperit medicii anul trecut, când a ajuns la spital

 Ifrim Georgiana
.

Jador a dezvăluit că a fost suspect de cancer, anul trecut, când a postat câteva fotografii de pe patul de spital. Medicii i-au spus atunci că sunt șanse mari să dezvolte o afecțiune oncologică din cauza istoricului familial. Ambii săi părinți au fost diagnosticați în trecut cu cancer la colon, însă, din fericire, au învins boala.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În vara anului trecut, Jador anunța că se retrage din muzică, iar mesajul său era însoțit și de două fotografii de pe patul de spital. Artistul nu a oferit atunci detalii despre starea sa de sănătate. Abia recent, invitat în podcastul lui Bursucu, Jador a dezvăluit că a fost suspect de cancer. Până și părinților săi le-a ascuns faptul că s-a temut pentru viața lui.

ja12-3ja12-3

Citește și: Jador, detalii despre nunta cu Oana Ciocan. Cine va cânta la eveniment: „Datorită lui sunt astăzi în muzică' / Cătălin Moroșanu va fi naș

Citește și: Jador i-a cunoscut pe părinții logodnicei lui, Oana Ciocan. Ce spune despre viitoarea soacră: „Nu știu ce părere și-a făcut despre mine'

Citește și: De ce s-a ras în cap Erika Isac, interpreta piesei Macarena: „Cea mai nasoală parte este că de acum va trebui să-mi pun perucă ceva timp. Mă rad pentru că…' / Cum arată acum

Citește și: Prima fotografie făcută de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Cum l-a surprins pe fiul ei, Prințul Louis, la împlinirea vârstei de 6 ani

Jador a fost suspect de cancer

Jador a trecut prin momente grele când medicii i-au spus, anul trecut, că este suspect de cancer.

„Medicii mi-au spus cu certitudine că am cancer. Ori că e gena, ori nu știu, dar mulți din familia mea au avut cancer și m-am speriat foarte tare, am zis că e gata. E un sentiment foarte neplăcut, te ia prin surprindere. „Poți să mori', cum să mor? Eu merg la sală, mănânc sănătos. „Păi da, dar e posibil să te duci', și-a început artistul confesiunea.

Artistul era în Italia în acea perioadă și i s-a spus că trebuie să se opereze.

„Am căzut jos, eram în Italia. Mi-a zis că am o problemă, nici nu vreau să mai spun, să-mi amintesc. M-au ținut cam o săptămână în spital, mi-au zis că trebuie să mă opereze. Mă gândeam că nu am cum să am ceva', a continuat el.

„Părinților mei nici nu le-am spus adevărul'

După o serie de investigații medicale, Jador a aflat că nu suferă de cancer, ci are un polip pe colon. El și-a mințit părinții că fotografiile de pe patul de spital sunt, de fapt, o strategie de marketing.

„După toată experiența asta am aflat că polipul respectiv e doar un polip, nu era cancer. E operabil, e ok, dar e acolo. Medicii mi-au spus cu certitudine că dacă părinți mei au avut cancer, am șanse sigure să am, mai ales că era în aceeași zonă.

Părinților mei nici nu le-am spus adevărul, lor le-am spus că este ceva de marketing. Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor? Murea înaintea mea! Nimeni nu știe, sora mea știa, atât. Eu dacă îi spun mamei ceva, moare!', a adăugat artistul.

Jador, marcat de greutățile din copilărie

În cadrul aceluiași podcast, Jador a vorbit și despre greutățile care i-au marcat copilăria. Artistul provine dintr-o familie modestă și spune că succesul nu l-a schimbat deloc.

„Nu știu ce înseamnă urcat la cap, am încercat mereu să fiu cerebral și să nu fiu în lumea asta, a vedetelor, adică să nu mă duc în cluburi cu ei, să nu merg la petreceri, să nu fac lucrurile pe care ei le fac. Eu nu am fost niciodată la vreo petrecere de vedete, nici nu vreau să mă duc, nu vreau să-mi iau mașini scumpe, să arăt opulență, eu îmi văd de familia mea.

Eu nu aveam geamuri, trebuia să-mi ajut familia, nu aveam timp de figuri. Am stat în garsonieră până anul trecut, ca să pot să fac un business pentru familia mea, ca să vină din străinătate, erau toți plecați.

Sunt unii care-și permit să facă aroganțe, poate familiile lor sunt ok, eu am 4 frați, trebuia să-i ajut pe toți. Îmi arde mie de figuri? Eu sincer nu-mi permit nici acum să fac greșeli cu banii', a mai dezvăluit el.

„Ne-a lipsit de multe ori mâncarea'

Și a continuat.

„Am o poză din clasa a șaptea, în care aveam o singură pereche de pantofi. Mereu aveam doar o singură pereche de pantofi, nu aveam haine, ne-a lipsit de multe ori mâncarea, dar aveam noroc că aveam o vacă și ne făcea mama turte cu lapte.

Mergeam cu ziua, oamenii de la țară știu ce spun. Am stat la 30 de km de Bacău, nu era casă, era o casă de paie și lut, aveam o cameră în care dormeam cu toți frații, mama cu tata erau în alt pat, și aveam și o sobă, ciolofan în geam.

Aveam animale pe care eu le creșteam (…) Noi nu aveam fântână, de unde apă caldă? Spălatul era o rarietate, era lux', a mai spus Jador.

„Eu eram olimpic la matematică'

„Eu eram olimpic la matematică, învățam, că mă bătea tata rău. Eu prietenă nu am avut până în clasa a noua, eram și sărac și, când am venit în București, mi-am dat seama că eram și moldovean.

Apoi, în clasa a noua am dat peste dragoste și lipseam de la școală. A venit mama apoi cu găina la dirigintă, ca să mă treacă clasa', și-a mai amintit el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton