Răsturnare de situație! Jador, acuzat de Zanni că le fură lucrurile colegilor la Survivor

.

Recent, înainte de scandalul dintre Zanni și Elena Marin, protejatul lui Alex Velea fusese acuzat de Jador că le fura mâncarea Faimoșilor. Acum însă, ultimele declarații făcute de Zanni pasează vina chiar pe rivalul lui din echipă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Zanni îl acuză pe Jador că s-ar folosi de această strategie pentru a stârni revolta în grup, iar la final să pară eroul care salvează situația și calmează apele. Se pare că momentul în care ar da lovitura Faimosul este cel în care ceilalți colegi de echipă merg la plajă, fără genți.


„Sunt convins că e Jador, asta e strategia lui Jador. Mai face o de-asta când nu ești atent, nu fură de la oricine, ci de la cine nu e atent, și e foarte simplu pentru că mulți pleacă la plajă și nu își iau gențile. Așteaptă un moment de neatenție și ia de la oricine', susține Zanni.


Jador, acuzat de Zanni că le fură lucrurile colegilor la Survivor

Zanni mai susține că Jador nu ia doar mâncarea din gențile colegilor. Strategia lui este una mai complexă. Le ascunde adesea și lucrurile personale, pentru ca în grup să apară certurile, afirmă Zanni. După ce apar tensiunile, Jador revine în grup și încearcă să controleze situația iscată chiar de el.

„E îndeajuns să iei șosetă de la cineva și să o arunci aiurea să nu mai știe de aia, sau îi iei aia și o mănânci. El savurează momentul în liniște și când ne certăm apare Jador și spune să terminăm cu astea. Eu i-am spus că știu ce vrea el să facă aici’, susține Zanni.


Citește și: Cum arată socrii lui Culiță Sterp de la Survivor. Daniela este mândră de părinții ei

Citește și: Un nou scandal între Jador și Culiță Sterp, la Survivor: „Nimeni nu e șef aici!’

Citește și: Ce avere are Cătălin Moroșanu, de la Survivor. Câți bani câștigă din funcția de consilier județean, în Iași


Cătălin Moroșanu, replică dură pentru Zanni

Se pare că acum și Cătălin Moroșanu începe să fie tot mai deranjat de atitudinea lui Zanni. Fostul luptător consideră că Faimosul a mers mult prea departe cu jignirile aduse Elenei Marin. Această opinie este tot mai des menționată și de telespectatori, în mediul online. Dacă mulți îl apreciau pe Zanni pentru onestitate, acum o parte din fanii lui îi dau dreptate lui Moroșanu.

„Zanni, o jgnești prea mult pe Elena, nu e ok, ce ți-a făcut? Te-a acuzat că i-ai furat îi spui o dată, nu e ok. O terorizează pe Elena, mereu îi spune că are nevoie de vopsea, că e urâțică, mie nu-mi plac lucrurile astea’, a afirmat Cătălin Moroșanu.


Elena Marin, mesaj pentru telespectatori, după ce a fost jignită de Zanni

Cu toate că încearcă să fie puternică, Elena Marin a fost vizibil afectată de jignirile primite din partea colegului de echipă. Momentan și-a dorit să îngroape securea războiului și să stea în banca ei, însă este convinsă că telespectatorii Kanal D vor vedea adevărul.


„El a început cu jignirile când am venit de la spital, el m-a făcut frustrată și a dat în mine cu tot ce s-a spus, nu mai repet jgnirile, înainte să vin de la spital.

Nu vreau să mai dau curs oricât m-ar provoca și o să stau în banca mea, dar sper ca publicul să vadă toate lucrurile astea și să se vadă că el încearcă să se scoată după toate acțiunile lui de după și că situația nu stă chiar așa și că lucrurile au pornit nici eu nu știu de la ce’, a declarat Faimoasa.