Jador a plecat într-o călătorie pe Muntele Athos, înainte de nunta cu logodnica lui, Oana Ciocan: „La un moment dat în viață ai de ales”

 Ifrim Georgiana
.

Pe rețelele de socializare, Jador și-a anunțat fanii că a plecat într-un pelerinaj la Muntele Athos. Artistul a împărtășit și câteva imagini din locul sfânt, explicând că nu este adeptul vacanțelor scumpe, ci a experiențelor care îl îmbogățesc spritual. Decizia lui Jador vine la scurt timp după ce tatăl lui a dezvăluit că face nunta în această vară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De câteva luni bune, Jador și-a găsit fericirea alături de Oana Ciocan, tânăra pe care a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars. Recent, tatăl artistului dădea de înțeles că cei doi ar putea face nunta vara acesta și a avut numai cuvinte de laudă la adresa viitoarei nore. Înainte să facă acest pas, Jador a plecat singur pe Muntele Athos și a publicat mai multe fotografii din timpul pelerinajului.

436061190_2153051325065053_7236944202164834486_n436061190_2153051325065053_7236944202164834486_n

Citește și: Cum se înțelege Oana Ciocan cu mama lui Jador. „O pune la treabă, mai încolo la porci, săraca… Ce soacră obraznică ai!”

Citește și: Cine este Oana Ciocan. E logodnica lui Jador și a participat la Survivor All Stars

Citește și: A murit Ilie Şerbănescu, economist și fostul ministru al Reformei în guvernul Victor Ciorbea. „Suferea pentru orice pierdere economică a României”

Citește și: Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, a devenit tată la 22 de ani. Soția lui, Miruna Diaconescu, a născut: „Am doi băieți frumoși în casă de acum'

Jador a plecat într-o călătorie pe Muntele Athos, înainte de nunta cu logodnica lui, Oana Ciocan

Imediat după ce s-a întors din Republica Dominicană, Jador a decis să plece într-o călătorie spirituală, chiar la Muntele Athos. Artistul i-a făcut o vizită călugărului Pimen și a publicat mai multe fotografii din locul sfânt. El a explicat, într-un mesaj, că nu este adeptul vacanțelor scumpe, ci alege destinații care să-l ajute să se regăsească, să se apropie de divinitate. Unii au speculat că Jador s-ar fi dus să ceară binecuvântare înainte de nunta planificată cu logodnica lui, Oana Ciocan.

„La un moment dat în viață ai de ales locuri scumpe sau locuri în care să te regăsești pe tine însuți. De data asta am ales să merg în vacanța sufletului meu. Eu nu merg oricum în vacanțe scumpe, nu merg în locuri de genul dar de data asta am ales să merg în într-o vacanță și a fost pur și simplu schimbarea vieții mele

Am avut ocazia să pășesc în universul realității al omenirii, univers în care orice bărbat ar trebui să pășească. Mulțumesc părintelui Pimen pentru tot ce ai făcut pentru mine! Dumnezeu să ne binecuvânteze!', a scris Jador, în dreptul imaginilor de la Muntele Athos.

Când fac nunta Jador și iubita lui, Oana Ciocan

Romeo, tatăl lui Jador, a dat de înțeles că artistul s-ar căsători cu Oana Ciocan chiar în aceatsă vară. El s-a declarat încântat de alegerea fiului său, dar și de viitoarea noră, la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă.

„Fiul meu și Oana se înțeleg destul de bine și sunt foarte fericit pentru el. Trebuia să se însoare, era timpul. Mă bucur pentru ei doi. Cu Oana vorbesc la telefon, normal. Cum să nu vorbim? Dar nu în fiecare zi, au și ei treburile lor, dar ne auzim destul de des.

Este o fată foarte bună, harnică, exact cum a căutat el… să știe să gătească. Știu că vor face nunta, cel mai probabil vara aceasta, dar nu știu data și luna încă. Aștept să stabilească ei și să îmi spună’, a spus tatăl lui Jador, pentru Click.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton