Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars, după ce a încălcat regulamentul emisiunii: „A fugit în numele iubirii”. Câți bani a primit pentru săptămânile din concurs

 Ifrim Georgiana
.

Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars și s-a întors în România, după numai câteva săptămâni petrecute în Republica Dominicană. Artistul ar fi refuzat să mai participe la filmări, încâlcând regulile show-ului, pentru a fi împreună cu noua lui iubită, Oana Ciocan. Iată cu ce sumă s-a întors acasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nu au trecut nici patru săptămâni de la debutul Survivor All Stars, iar Jador a fost descalificat din competiție, pe motiv că ar fi încălcat regulile show-ului. Artistul a fugit de la filmări pentru a fi împreună cu Oana Ciocan, informație făcută publică pe pagina de Instagram Vipere Vesele. Eliminarea lui Jador din competiție nu a fost încă difuzată, însă se zvonește că artistul ar fi fost implicat într-un amplu scandal cu producătorii PRO TV, după ce a cerut ca iubita lui să fie adusă în Republica Dominicană.

ibswvibswv

Citește și: Culiță Sterp, despre relația dintre Iancu și Jador, la Survivor All Stars: „Mă bucur că nu sunt în aceeași echipă, la cum îl știu…”

Citește și: Ce verdict a primit Jador de la medici înainte să participe la Survivor All Stars: „L-au căutat din creștet până în tălpi' / Tatăl artistului îi ia apărarea după scandalurile din emisiune

Citește și: Cine este Oana Matache de la Power Couple. E sora Deliei și a divorțat de tatăl copiilor săi

Citește și: O persoană a murit la stația de metrou Unirii, după ce s-a aruncat pe șinele de tren. Călătorii au alertat Poliția

Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars

După doar câteva săptămâni petrecute la Survivor All Stars, Jador a fost eliminat din competiție. Artistul a refuzat să mai participe la filmări și a fugit din tabără, încâlcând regulile show-ului, pentru a-și vedea noua iubită, pe Oana Ciocan, fostă Războnică la Survivor 2022. Cântărețul de manele ar fi încasat 10.000 de euro pentru o săptămână petrecută în Republica Dominicană, astfel că veniturile totale se ridică la suma de 50.000 de euro. Anunțul eliminării ar urma să fie făcut curând de prezentatorul Daniel Pavel, în timpul unui consiliu, se mai arată în mesajul postat pe pagina Vipere Vesele.

„Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars. Jador a fugit, în numele iubirii, dar și de foame, și a fost prins. Producția i-a promis, în urmă cu o săptămână, că o să o aducă în emisiune pe iubita lui, Oana Ciocan. (…) Dorind sa îl păstreze, pentru audiență, și neputând să îi satisfacă cererile, la acel moment, l-au dus cu zăhărelul. Echipa Faimoșilor și-a exprimat frustrările în fața echipei de producție, amenințând că nu mai participă la filmări, dacă Jador rămâne în emisiune', este mesajul făcut public.

Jador a confirmat eliminarea de la Survivor All Stars

În cursul zilei de 9 februarie 2024, Jador a fost contactat telefonic de jurnaliștii fanatik.ro. Artistul a răspuns și a confirmat descalificarea, deși este cunoscut faptul că participanții la Survior All Stars nu au acces la tehnologie. Tot pe pagina Vipere Vesele s-a menționat faptul că Jador ar fi fost luat la „rost' de prezentatorul Daniel Pavel, însă informațiile rămân, cel puțin deocamdată, la nivel de speculații.

„În Consiliu, din prima secundă a filmărilor, Jador a fost luat la rost de către domnul Dan, acesta încercând să îi păteze, cumva, imaginea. Replicile lui Jador s-au referit, printre altele, la modul de exploatare a imaginii lui pentru rating.

Acesta a amintit în Consiliu că a fost ținut captiv 3 luni într-o cameră de hotel, în sezonul lui, timp în care la tv, telespectatorii erau mințiți că ar fi fost la spital. În acea cameră, doar medicul Teo venea să îi administreze o injecție pe zi', se mai arată în mesajul postat pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton