Jador i-a cunoscut pe părinții logodnicei lui, Oana Ciocan. Ce spune despre viitoarea soacră: „Nu știu ce părere și-a făcut despre mine”

.

Jador i-a cunoscut pe părinții logodnicei lui, Oana Ciocan, și a făcut noi declarații despre nunta mult așteptată. Artistul și-a găsit nași, pe Georgiana și Cătălin Moroșanu, dar nu a început pregătirea propiu-zisă a evenimentului. Cert este că atmosfera va fi întreținută de unchiul său, cel care l-a lansat în muzică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Oana Ciocan și Jador s-au cunoscut la controlul medical pentru „Survivor All Stars’ și tot atunci s-a înfiripat povestea lor de dragoste. Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, iar acum se pregătesc să facă nunta. Părinții lui au cunoscut-o deja pe Oana Ciocan și au avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Citește și: Ce părere au părinții lui Jador despre iubita artistului, Oana Ciocan: „Știu că vor face nunta, cel mai probabil vara aceasta. Este o fată…'


Citește și: Oana Ciocan și Jador s-au mutat împreună: ‘I-am cunoscut familia. Părinții mei nu încă. La început, când au auzit…’ / A arătat și inelul de logodnă în direct, la TV

Citește și: Kinga a explicat, cu ochii în lacrimi, de ce s-a tuns scurt după ce a părăsit Casa iubirii: „A intervenit o problemă de sănătate. Am suferit mult, am clacat’

Citește și: Cum arăta Antonela Pătruț, iubita miliardarului Arpad Paszkany, înainte de operațiile estetice. A fost cu mama ei la Chefi la Cuțite, acum 8 ani


Jador i-a cunoscut pe părinții logodnicei lui, Oana Ciocan

Deși sunt într-o relație de câteva luni, Jador i-a cunoscut abia recent pe părinții Oanei Ciocan și spune că a rămas cu o impresie bună. Artistul crede că și viitoarea soacră l-a plăcut, fiindcă s-a interesat de el după ce au făcut cunoștință.

„Nu știu ce părere și-a făcut despre mine (n.r. viitoarea soacră). Nu mi-a zis Oana, dar a întrebat de mine, deci e de bine’, a spus cântărețul pentru spectacola.ro.


Artistul a făcut noi declarații despre nunta cu Oana: „Trebuie să ne decidem cum o să fie la nuntă, dacă o să facem cu petrecere sau nu. Mie nu-mi place că o să stau să salut pe toată lumea, dacă nu o să invit pe cineva la nuntă o să se supere, nici nu știu. Dacă fac nuntă, văd eu cine își dorește, clar o să-mi cânte unchiul meu. Asta îmi doresc. Datorită lui sunt astăzi în muzică’.

„Oana are foarte multe calități’

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, vor fi nași la nunta lui Jador și a Oanei Ciocan.


„Survivor All Stars mi-a dat o nevastă, un naș, Cătălin Moroșanu, și un prieten, Cătălin Zmărăndescu. Oana are foarte multe calități. Este foarte frumoasă, în primul rând, este foarte răbdătoare, foarte sufletistă și identifică foarte ușor oamenii care au alte intenții. Eu nu am calitatea asta. Eu nu știu cum e omul, bun sau rău. Oamenii își bat joc de mine în general’, a adăugat el pentru sursa citată mai sus.


Ce planuri au Jador și Oana Ciocan de Paște

Deocamdată, Jador și Oana Ciocan nu și-au făcut planuri pentru sărbătorile pascale. Artistul spune că e posibil să meargă în vizită la părinți sau într-o vacanță romantică la Brașov.

„Paștele nu știu cum o să-l facem. Nu știu ce se întâmplă mâine în viața mea, las lucrurile așa. Nu îmi fac planuri de viitor. Părinții mei și-au schimbat religia, așa că nu mai există tradiții. Au alte tradiții. Probabil o să mergem acasă la mine, la Bacău, sau mergem la ea. Este posibil poate să mergem la Brașov, să concepem un copil’, a încheiat el.

Sursa foto: Facebook & Instagram