Jador și Alexandra Dobbia s-au despărțit, după ce artistul s-a afișat în ipostaze tandre cu Simina Loica: „Am luat-o în direcții diferite, a fost o...”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu puțin timp, în mediul online, Jador a anunțat că s-a despărțit de iubita lui, Alexandra Dobbia. Cântărețul de manele nu a dezvăluit motivele care au stat la baza separării, iar fanii acestuia s-au arătat dezamăgiți în legătură cu această decizie. Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce artistul s-a afișat în ipostaze tandre cu Simina Loica, pentru videoclipul unei noi piese. Momentul a stârnit a mai multe speculații și controverse pe rețelele de socializare. Iată anunțul făcut de Jador!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, Jador s-a afișat tot mai mult cu Alexandra Dobbia, care l-a însoțit la majoritatea concertelor. Mai mult, cântărețul de manele a cerut-o în căsătorie, însă fără inel, dând de înțeles că e pregătit să facă pasul cel mare. De curând, artistul a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce s-a afișat în mediul online cu Simina Loica, fosta lui iubită. Se pare că cei doi au filmat împreună videoclipul pentru o piesă muzicală, iar apropierile dintre ei au stârnit mai multe reacții și controverse în rândul fanilor. Ulterior, Jador a anunțat despărțirea de iubita lui, Alexandra Dobbia, însă fără a explica ce i-a determinat să ia o astfel de decizie.

jad11jad11

Citește și: „E jale cu țara asta”. Jador a tras un semnal de alarmă pentru părinți și profesori. Ce se întâmplă la școala unde învăță sora lui mai mică

Citește și: Jador și-a cerut iubita în căsătorie: 'Te iubesc cel mai mult pe lumea asta'. Cum a reacționat Alexandra Dobbia

Citește și: „Îmi este foarte greu să pot avea acces la fiul meu”. De ce nu-și poate vedea Oana Ioniță băiatul, după divorțul de soțul ei, Florin Budnaru

Citește și: Alexia Eram și-a cumpărat o nouă mașină: „Nu mai iau bani de la părinți din anul 2 de facultate'. Cum arată și cât costă autoturismul de lux

Jador s-a despărțit de iubita lui, Alexandra Dobbia

Pe rețelele de socializare, Jador a anunțat despărțirea de iubita lui, Alexandra Dobbia, după ce a dat de înțeles că e pregătit să se căsătorească cu ea. Cântărețul de manele nu a specifiat motivele despărțirii, însă s-a zvonitcă separarea ar fi fost cauzată de videoclipurile în care acesta apare alături de Simina Loica, fosta lui iubită.

„Bună, oameni buni! Eu și Hoder am decis să o luăm pe drumuri separate, a fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi. Așa că, vă mulțumesc pentru susținere, pentru fiecare like, comentariu, mesaj de încurajare pe care mi-l dați.

Sper să înțelegeți că noi am luat-o în direcții diferite și să ne acordați spațiul necesar pentru tranziția care va urma după această despărțire, Vă mulțumesc pentru înțelegere! Doamne ajută!', a spus Jador, pe pagina sa de TikTok.

Jador s-a filmat în ipostaze tandre alături de Simina Loica

Nu demult, Jador a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce s-a afișat în mediul online alături de fosta lui iubită, Simina Loica. Cei doi s-au filmat în ipostaze tandre, în casa artistului, pentru videolclipul unei piese care urmează să fie lansată.

„După 5 ani, tot noi. I-am făcut talentul… Filmăm ceva împreună…', a spus Jador, în dreptul imaginilor în care a apărut alături de Simina Loica.

Jador și Simina Loica au format un cuplu în emsiunea „Puterea dragostei', însă relația lor nu a durat mult, iar bruneta a explicat motivul separării: „A început să mă jignească la telefon, mi-a zis că sunt o fată care nu stă cuminte, o fată care vrea să umble cu mai mulți băieți, au fost jigniri mai brutale și foarte deranjante și care nu-mi plac. Atunci a fost făptul care m-a făcut să renunț de tot'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton