Jador se mută în casă nouă. Cum arată locuința și cu cine va sta, de acum, cu artistul: „Să îmi spele șosetele”

.

Jador se mută în casă nouă. Până în prezent, artistul a locuit într-o garsonieră modestă, însă recent a devenit proprietarul unui penthouse în valoare de 500.000 de euro. Anunțul a fost făcut chiar de către acesta și a postat un videoclip în care le-a arătat fanilor noua sa locuință. Mai mult, acesta nu va mai locui singur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Cântărețul de manele se bucură de un succes răsunător, iar piesele sale țin primele locuri în trendurile muzicale. Acum, aceasta a hotărât să se mute din garsoniera în care a locuit timp de câțiva ani și și-a cumpărat o casă nouă. Artistul nu a avut o viață tocmai ușoară, întrucât provine dintr-o familie modestă și a luptat să-și câștige locul în industria muzicală. Odată cu lansarea lui pe piața muzicală din România, artistul a ajuns să ducă o viață mai mult decât decentă, fiind unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului.


Jador se mută în casă nouă. Cântărețul de manele și-a îndeplinit visul de a avea propria locuință și a ales să împărtășească acest moment cu fanii săi. Acesta este nerăbdător să se mute, mai ales că nu va mai locui singur.

Citește și: Jador a fost jefuit de un prieten, în propria casă:'Să nu mă mai privești în ochi…'


Citește și: Jador riscă să rămână fără numele de scenă. Are de plătit 100.000 de euro, ca să-l folosească în continuare:„Nu știu cât e de bine să…’

Citește și: Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă: „E fascinant'

Citește și: Daniela Crudu și-a făcut cont pe Only Fans.Cât costă să o vezi în cele mai sexy ipostaze

Jador se mută în casă nouă

Prețul locuinței în care se mută Jador se ridică la 500.000 de euro. Într-un videoclip postat pe canalul său de Youtube, artistul le-a arătat fanilor noua locuință, unde va sta cu sora lui. Casa nu este încă gata, însă Jador este recunoascător că a reușit să-și îndeplinească visul.


„Vreau să vă arăt tuturor casa unde o să mă mut! Ea e sora mea și astăzi o să îi arăt unde o să ne mutăm, pentru că o să se mute cu mine. Adică o să trebuiască să aibă grijă de mine, să îmi spele șosetele. O să vă arăt casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să o iau’, spune Jador în videoclip.

Cântărețul le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea

La finalul videoclipului, Jador a ținut să le mulțumească celor care l-au susținut încă de la începutul carierei sale. Acesta a devenit cunoscut publicului larg după participarea în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei’, unde s-a remarcat cu talentul său muzical.


„Dumnezeu să vă binecuvânteze și pe voi cu o casă frumoasă așa cum vă doriți’, a transmis artistul.

„Eu cu fratele meu și cu sora mea dormeam într-un pat’

În perioada în care Jador participa la emisiunea Survivor România, Teo Trandafir a făcut un reportaj la Kanal D în casa părintească a artistului, de lângă Bacău. Ulterior, în cadrul podcastului ui Damian Drăghici, aceasta a vorbit despre lipsurile din copilărie.


 „Am certat-o pe mama, fiindcă doamna Teo a spus: «Aceasta este faimoasa cameră în care a copilărit Jador». Păi, în acea cameră am locuit cu toții, nu doar eu. Eu cu fratele meu și cu sora mea dormeam într-un pat, iar mama, tata și sora mea cea mică, în altul. Mai era soba în care băgai lemn pe foc și încă un metru, ca să ieși pe ușă’, a susținut acesta.

Sursa foto: Facebook & Captură video