Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Cântărețul a confirmat că este din nou singur: „Nu mai am pe nimeni, plâng de al tău dor”

 Miniosu Alexandra
.

Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Cântărețul a confirmat că este din nou singur, în cadrul unui Live pe TikTok. Foștii concurenți de la Survivor All Stars 2024 au ajuns la separare după doar câteva luni de relație, deși aveau planuri mari de viitor împreună. Artistul chiar o vedea ca pe o potențială soție și chiar ca pe mama viitorilor săi copii. Se pare, însă, că acum totul s-a spulberat…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Vestea că Jador și Oana Ciocan a fost un șoc pentru fanii lor. Timp de câteva luni, aceștia au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste. Artistul avea de gând să o facă soția lui, iar, în viitor, să devină părinți. În urmă cu scurt timp, însă, acesta a anunțat despărțirea și a făcut câteva declarații neașteptate. Înainte de a confirma vestea, el a șters toate pozele cu ea de pe social media.

jador-26jador-26

Citește și: Cristi Mitrea, reacție acidă la adresa lui Zanni și a lui Jador: „Eu nu suport oamenii ipocriți, care nu au coloană vertebrală. Acum faceți melodii împreună. Vă certați, v-ați înjurat…”

Citește și: Jador și iubita lui, Oana Ciocan, surprinși în ipostaze fierbinți, în Republica Dominicană: „Soția mea superbă, abia aștept să fim 3!”

Citește și: Cum își menține Denise Rifai corpul frumos și sănătos, la 38 de ani: 'Să nu avem rușinea că ne luăm mâncare de acasă sau că o avem cu noi peste tot…' / EXCLUSIV

Citește și: Monica Gabor și-a schimbat numele în SUA, după căsătoria cu Mr. Pink. Cum se numește acum și cu ce se ocupă fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Jador și Oana Ciocan s-au despărțit

Recent, Jador a făcut un Live pe TikTok, pentru a sta de vorbă cu urmăritorii lui. Văzându-l vizibil abătut și emoționat, internauții nu au ezitat să-l întrebe ce s-a întâmplat. Atunci, cântărețul a recunoscut că el și Oana Ciocan s-au despărțit.

„Da, m-am despărțit. M-am despărțit și sunt pe fond nervos, mănânc mult', a spus Jador în cadrul sesiunii live de pe TikTok, conform protv.ro.

După ce a confirmat despărțirea de Oana Ciocan, Jador a început să început să fredoneze versurile unei piese, care duc cu gândul la o separare.

„Noaptea nu am somn, că plâng de al tău dor./ Oare nu ți-e bine, te mai gândești la mine?!/ Nu mai am pe nimeni aproape de mine, te-am avut numai pe tine./ Cine te mai alintă sau măcar să spună la culcare noapte buna?', sunt versurile pe care le-a fredonat Jador, în timpul live-ului de pe TikTok.

Jador avea planuri de nuntă cu Oana Ciocan

Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan la Survivor All Stars 2024, show la care au participat amândoi. Întorși acasă, cei doi și-au continuat relația, iar el spunea că-și dorește ca în viitor să se însoare cu ea. Tatăl artistului, Romeo Dumitrache, nu se arăta însă convins de acest lucru, în totalitate.

Tatăl lui Jador a făcut cunoștință cu Oana Ciocan și chiar a îndrăgit-o, dar nu și-a luat fiul în serios când i-a spus că o va duce la altar, mai ales că nu e prima oară când artistul spune astfel de lucruri.

„Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. (…) Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o. Dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală! Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore.

Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubeste și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate. Așa e când ești tânăr, inima îți dă ghes, faci afirmații, îți asumi și unele lucruri, dar până la urmă ceea ce contează e faptul că cei doi trebuie să se înțeleagă amândoi pe chestiunea asta', declara tatăl lui Jador într-un interviu pentru playtech.ro.

Sursă foto: Instagram, captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton