Jador a ajuns la spital cu urechea înfundată și urmează să fie operat. Ce diagnostic a primit: „Oana m-a dus la doctor. Nu respir...”

.

Jador a ajuns la spital cu urechea înfundată și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale. Oana Ciocan, cea care urmează să-i fie soție, l-a dus la spital, după ce artistul i-a spus cu ce simptome se confruntă. Acesta a suspectat că muzica i-a deteriorat auzul, însă problema s-a dovedit a fi mai serioasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Cu câteva zile în urmă, Jador a anunțat că urmează să se căsătorească cu Oana Ciocan, tânăra pe care a cerut-o în căsătorie la Survivor. Cei doi au fost despărțiți o perioadă, dar au explicat ulterior că a fost vorba de o strategie de marketing și că relația decurge excelent. Într-un moment atât de fericit, artistul a împărtășit cu fanii și o veste mai puțin plăcută, respectiv că va fi supus unei operații.

jador-oana-ciocan8-2jador-oana-ciocan8-2

Citește și: Jador și Oana Ciocan se căsătoresc: „Mă însor cu ea! Mama și tata o iubesc foarte mult'. Cine sunt nașii lor de cununie și când va avea loc nunta

Citește și: Ispita Maria Tebieș de la Insula iubirii intervine în relația dintre Jador și Oana Ciocan, deși cei doi sunt despărțiți: „Dacă îl sun, nu o să mai fie însurat!'

Citește și: Anamaria Prodan susține că Reghe știa despre discuțiile ei cu Dan Alexa: „L-a ajutat enorm și cu bani. Noi aveam o altfel de relație…' / Acum, regretă pumnul pe care i l-a dat antrenorului

Citește și: Cine este Dennis de la Casa iubirii, sezonul 3. Are 21 de ani și provine dintr-o familie de români stabiliți în Italia

Jador a ajuns la spital cu urechea înfundată și urmează să fie operat

Înainte de a ajunge la spital, Jador spune că se confrunta cu simptome care nu l-au îngrijorat foarte tare, respectiv senzația de ureche înfundată și congestie nazală. La îndemnul Oanei Ciocan, artistul a consultat un medic și a fost diagnosticat cu polip la nas. El urmează să fie operat pentru a remedia această problemă și pentru a putea respira fără dificultate.

„Trebuie să mă operez la nas la nara stângă. Mi-a crescut niște carne și mi-a înfundat nara. Oana m-a dus la doctor, că mi s-a înfundat și urechea stângă și eu am crezut că e de la sunet și e de la nara care e înfundată și nu respir ca lumea.

Deci, în curând, o să mă operez la nas. Nu îmi fac rinoplastie, că am nasul ok, sunt bărbat. Am început să sforăi și nu sforăiam. Pe Oana nu o deranjează că sforăi', a spus manelistul.

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc

Jador a făcut anunțul mult așteptat, și anume acela că el și iubita lui, Oana Ciocan, urmează să se căsătorească. Artistul a declarat că despărțirea lor a fost doar o strategie de marketing, iar relația lor este una „superbă’ din toate punctele de vedere.

„Adevărul este că noi avem o relație superbă. Oana, te iubesc, te iubesc cel mai mult din lumea asta. Ești viața mea! Te iubesc tare de tot. Mă însor cu ea! Cred că la anul. Am cerut-o deja de soție. Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea. Am făcut o poză din prima zi cu ea. Am pus-o pe sora mea să ne facă poză. I-am zis să îmi facă poză, că ea o să fie femeia mea.

M-am rugat cu o seară înainte să-mi dea și mie o fată și m-am întâlnit cu ea. A fost genial. A fost foarte emoționant când am cerut-o de soție, mi-a fost rușine. Eu sunt foarte rușinos, deși nu par. Dar foarte extrovertit, dar eu sunt introvertit. Mama și tata o iubesc foarte mult pe Oana, dar cel mai mult cred că o iubește sora mea. Și fratele meu o place. Eu am și acum emoții când mă duc la socrii’, a mărturisit artistul în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu’.

Sursa foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton