Jamie Oliver plătește prețul celebrității. Confesiunea neașteptată a faimosului chef

.

Este în atenția publicului încă din 1997 și, de atunci, a devenit unul dintre cei mai faimoși chefi din lume. Jamie Oliver plătește însă prețul celebrității în fiecare zi și s-a confesat despre asta într-un interviu surprinzător.

Jamie și Jools sunt împreună din liceu și au 5 copii.


Acum 21 de ani, Jamie Oliver își făcea debutul în televiziune prin intermediul documentarului Christmas at the River Café, iar azi este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din lume, are propria emisiune, câteva best seller-uri și magazinele din lumea întreagă vând produse care îi poartă numele. Cu toate acestea, Jamie a declarat pentru The Guardian că, de fapt, nu-i place să fie faimos. În fiecare zi îmi doresc să nu fi fost faimos’, spune el. Totuși, Jamie recunoaște că are o poziție privilegiată și spune că a fost fericit să lucreze cu „oameni drăguți’ și că „să râzi este un job extraordinar’. „Să fii recunoscător este secretul fericirii’, a conchis el.


Jamie Oliver alături de mezinul familiei.

În plus, Jamie (41) a dezvăluit faptul că are în spate o echipă care îl ajută să-și managerieze programul de lucru foarte încărcat și care se asigură că are întotdeauna timp să participe la activitățile școlare ale copiilor lui, dar și pentru weekenduri. Și nu e deloc ușor, fiindcă Jamie are nu mai puțin de 5 copii! Deși faimosul chef nu reușește întotdeauna să se detașeze de problemele profesionale când vine acasă, spune că adoră să-și dezmierde copiii, să se bucure de un „whisky bun', dar și să-și petreacă timpul alături de Jools, soția lui.


 

Jamie e însurat cu iubita din liceu!

Jamie și Jools aniversează în această lună 18 ani de căsnicie și sunt împreună din liceu. Anul trecut, soția celebrului chef a dat din casă, permițându-le fanilor de pe Instagram să arunce o privire în trecutul lor amoros. Și astfel, Jooles a dezvăluit o altă față a soțului ei, care, încă din adolescență, era extrem de romantic: „Când aveam 17 ani, am lucrat în Tokio pentru trei luni și în fiecare zi Jamie mi-a trimis câte o scrisoare sau un fax, fără oprire! Acestea sunt doar jumătate dintre ele. M-am apucat să le citesc și mi-au reamintit de cele mai grozave și mai fericite momente’.


Așa este așteptat Jamie acasă…

E greu de crezut că Jamie și Jools, care arată și se comportă ca doi puștani îndrăgostiți au la rândul lor copii adolescenți: fiicele Poppy – 15, Daisy – 14, Petal – 9, și fiii Buddy – 7 și River – un an. Nu întâmplător, Jamie este foarte implicat în interzicerea promovării mâncării de tip junk food în reclame pentru copii, el lansând în luna aprilie campania #AdEnough, cerând guvernului să blureze reclamele la mâncare nesănătoasă prezentate la anumite ore și să restricționeze mesajele la care sunt expuși copiii atât în mediul online, cât și pe stradă. Deși susține că și-ar fi dorit să nu fie celebru, iată că Jamie Oliver s-a folosit foarte bine de capitalul imens de popularitate pe care îl deține.