Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite 2023, a gătit pentru The Weeknd. Ce cerință specială a avut artistul: "A fost pentru prima dată când am gătit asta"

 Dumitrache Laura
.

Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite 2023, a gătit pentru The Weeknd. Janni Alexandridis este câștigătorul emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu are o experiență vastă în bucutărie și a gătit pentru celebrități internaționale, precum The Weeknd. Recent, tânărul de 23 de ani a dezvăluit ce preparat i-a gătit artistului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite 2023, a gătit pentru The Weeknd. Janni Alexandridis a dovedit că are un talent aparte în bucătărie încă de la preselecțiile Chefi la cuțite, sezonul 12. Tânărul de 23 de ani a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu și a câștigat premiul emisiunii, dar și titlul de cel mai bun bucătar.

janiijanii

Janni Alexandridis a povestit recent că a gătit pentru The Weeknd și au o relație de prietenie. Câștigătorul de la Chefi la cuțite, sezonul 12, a dezvăluit cum a ajuns să îi gătească celebrului artist. Janni a mai spus că The Weekend și-a dorit un preparat care îi amintește de copilărie.

Citește și: Janni Alexandridis s-a mutat în România: „Stau în București, caut un apartament”. De ce a luat această decizie câștigătorul Chefi la Cuțite

Citește și:Florin Dumitrescu l-a vizitat pe Janni Alexandridis în Grecia, după finala Chefi la Cuțite. Cum au apărut cei doi, în mediul online

Citește și:Răzvan Fodor a complimentat-o pe Laura Cosoi: „Ce frumoasă e… Eu mă uit după femei frumoase!”. Cum a reacționat Irina Fodor

Citește și:Reacțiile internauților după ce Mike și Iulia Albu s-au certat la America Express 2023: „Mai bine singură…”

Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite 2023, a gătit pentru The Weeknd

Janni Alexandridis este câștigătorul emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12. S-a născut în Germania și a moștenit pasiunea pentru gătit de la tatăl lui, iar la 23 de ani se poate lăuda cu o experiență vastă în bucătărie. Janni a povestit recent că a gătit pentru The Weeknd, care, la acel moment se afla în Berlin. Câștigătorul de la Chefi la cuțite a declarat că s-a simțit onorat să aibă o asemenea ocazie și a spus că celebrul artist i-a cerut un preparat care îi amintește de copilărie.

Chiar și așa, Janni a spus că nu a fost deloc ușor să-i preparate mâncare, deoarece nu știa cum trebuie să fie gustul preparatului. „Am o poveste cu The Weeknd. Are un proiect în Berlin, filma ceva și m-a sunat și (…) m-au întrebat dacă vreau să vin să gătesc pentru el. Și acolo m-au întrebat dacă pot să fac o mâncare din copilărie lui The Weeknd și el a mâncat mult din Hawaii. Nu am avut nicio idee despre mâncarea din Hawaii. Am făcut, am încercat. M-am uitat la videouri pe YouTube, l-am întrebat și pe el, pentru că eram în contact cu el, nu cu managerul. Nu suntem prieteni, dar ne înțelegem foarte bine și l-am întrebat. I-am spus că eu fac tot ce vrea, dar nu știu, pentru că nu am gătit niciodată. M-am uitat la rețete, la sosuri, e foarte ușor. Carnea trebuie să fie marinată 24 de ore, este complicat', a spus Janni Alexandridis, la Antena Stars.

Janni Alexandridis: „Mă înțeleg foarte bine dacă gătesc pentru oamenii din industria muzicală”

Janni Alexandridis a gătit și pentru echipa națională de fotbal a Germaniei, dar și pentru Selena Gomez și Lewis Hamilton. Concurentul de la Chefi la cuțite a spus că The Weekend i-a apreciat preparatul și i-a spus că îi amintește de copilărie.

A fost un moment foarte tare, dar când el a zis să e gustul care îi amintește din copilărie…a fost pentru prima dată când am gătit asta. Îmi place să gătesc pentru artiști. Gătesc și pentru sportivi, dar au diete…(…) Și eu sunt un artist în farfurie, de aceea mă înțeleg foarte bine dacă gătesc pentru oamenii din industria muzicală', a mai spus câștigătorul Chefi la cuțite, la Antena Stars.

Janni Alexandridis a câștigat marele premiu la Chefi la cuțite și a decis să nu mai plece din România. Acesta a dezvăluit că urmează să își caute o locuință unde să se mute. Janni Alexandridis a spus că a mers la un mall din București și a făcut poze cu o mulțime de fani. 'Planul a fost să plec iar în Germania, dar pot să zic acum că m-am mutat deja în București. Stau în București la un prieten și caut un apartament. Am proiecte, am multe idei și lucruri pe care vreau să le fac în România. Nu mă gândeam că efectul o să fie atât de mare dacă câștigi Chefi la cuțite. Eu am fost într-o emisiune în Germania și a fost diferit, trei persoane m-au recunoscut. Ieri am fost într-un mall și am făcut 50 de poze. Pentru mine asta e ceva nou și mă bucur maxim', a declarat Janni Alexandridis.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton