Jean Gavril va fi tată a doua oară! Soția lui, Bianca, este însărcinată: „Nu este o surpriză, a fost planificat. Suntem entuziasmați”

.

Jean Gavril va fi tată pentru a doua oară! Soția lui, Bianca, este însărcinată, iar anunțul neașteptat a impresionat pe toată lumea. Artistul nu a făcut anunțul oricum, ci foarte bine gândit, chiar printr-o postare de la Paris, locul în care a început frumoasa lor poveste de dragoste, în urmă cu 11 ani. Așa cum era de așteptat, fanii au luat cu asalt postarea, cât și secțiunea comentariilor, unde s-au strâns numeroase mesaje frumoase și urări de bine!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Jean Gavril a făcut marele anunț, și anume că devine tată pentru a doua oară alături de aleasa inimii lui. Artistul și soția lui, Bianca, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 11 ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță adorabilă. Ei bine, se pare că planurile lor de viitor au dat roade, iar acum se pregătesc pentru venirea pe lume al celui de al doilea copil, fericirea fiind la cote maxime!

Citește și: Cine este soția lui Jean Gavril de la America Express 2023. Au împreună o fetiță


Citește și: Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express 2023, în timpul unei probe. Cum a reacționat soția artistului: „M-au deranjat alte chestii care au urmat’

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, anunț surprinzător după 12 ani de căsnicie: „Nu dormim împreună. Nu știu cât va ține…'

Citește și: Irinel Columbeanu, umilit de Mr. Pink în public: ‘M-a certat într-o parcare, spunându-mi că sunt inconștient. Mi-a zis niște lucruri care…’ / De la ce au pornit discuțiile dintre ei


Jean Gavril va fi tată pentru a doua oară!

În ziua de duminică, 26 septembrie 2021, Jean Gavril și Bianca au devenit părinți pentru prima dată. Și-au numit fetița Eva Marina, iar acum, la 2 ani distanță, cei doi fac marele anunț și anume că familia lor se mărește.

„Suntem foarte entuziasmați să ne întoarcem în Paris, împreună, acolo unde povestea noastră a început în urmă cu 11 ani. Suntem și mai entuziasmați că ceea ce atunci păreau doar vise, acum chiar le trăim și încă mai mult decât ne-am fi imaginat. Între timp am devenit și soți, având-o pe Evita am devenit și părinți, iar viața noastră urmează să se schimbe din nou, pentru că așteptăm să vină al doilea copil în familia noastră’, a scris cântărețul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.


Fanii au fost extrem de entuziasmați când au văzut marele anunț, astfel că postarea artistului a ajuns imediat în atenția tuturor. Mulți fani au luat cu asalt secțiunea comentariilor unde i-au felicitat și le-au urat numeroase mesaje de bine.

Jean Gavril: „Acest copil a fost planificat. Nu a fost o surpriză’

Spre surprinderea tuturor, Jean Gavril a declarat că acest copil nu este unul care a venit întâmplător, ci din contră, sarcina este una dorită, care s-a întâmplat chiar așa cum și-au dorit.


„Mulțumim pentru gândurile frumoase! Suntem în Piața Pigalle, în Paris. Suntem foarte fericiți și putem spune că acest copil a fost planificat. Nu a fost o surpriză, a ieșit din prima. Noi ne propuneam de multă vreme, dar în august a fost gândit sută la sută. Știam foarte bine ce facem și a venit la fix.

Ăsta a fost planul și de aceea ne-am și întors la Paris. N-o să ne mai întoarcem curând aici însă. Avem așa o chestie, la 20 de ani te gândești la unele, la 30 de ani se întâmplă, le-am făcut și suntem foarte mândri de noi. Cel mai mult suntem mândri că am avut curaj și că am avut grijă de oamenii ăia care, la 20 de ani, își promiteau chestii. Iată că suntem acum în același loc, 10 ani mai târziu, în Piața Pigalle.„, a declarat Jean Gavril pentru Unica.


Ei bine, legat de sexul copilului, deși au acasă o fetiță, se pare că nu vor neapărat un băiețel, ci doar să fie un copil sănătos, fiindcă dorit și iubit este deja.

„Încă nu știm ce e, dar nu prea avem dorințe. Vreau doar un copil sănătos și atât. Mai departe știe Dumnezeu ce-ți dă. Și eu, și Jean considerăm că fiecare copil este o lecție care vine cu un pachet de învățăminte. Jean, de exemplu, prima dată și-a dorit fată și fată a ieșit.’, a spus Bianca pentru sursa menționată mai sus.


Cum a reacționat fiica lor când a aflat că o să aibă o surioară sau un frățior

Jean Gavril și soția lui au povestit inclusiv cum a reacționat fiica lor când a aflat marea veste, și anume că o să aibă o surioară sau un frățior.

„I-am spus din prima, după ce am fost la primul consult. I-am arătat poze, acum vorbește cu burtica. Știe că bebe vine în mai. Până la urmă are doar 2 ani, este un copil foarte deștept, dar nici nu poți avea pretenții exagerate de la ea. Suntem mulțumiți că am avut grijă să-i spunem din timp. Am crescut-o pe Eva fără să o mințim, chiar dacă adevărul a fost și bun și rău. Ea a învățat să reacționeze ca atare și se bucură alături de noi.„


De asemenea, se pare că și Jean Gavril a avut o reacție cu adevărat neașteptată și plină de emoții1

„Eram la Constanța și ne pregăteam să mergem la o nuntă, pe 1 septembrie. Eu veneam de pe drumuri, dusesem fata la bunici, veneam acasă să ne pregătim. Intru în casă, aveam niște prieteni la noi, și îi văd la masă, aliniați, crispați, terminați psihic. Se uitau la mine ca la felul 14. Evident că m-am prins după fața Biancăi, atunci când s-a întors spre mine. Am întrebat-o ce are și mi-a spus că e însărcinată. Că s-a întâmplat din prima, la două săptămani după prima încercare. Am fost în denial (n.r. negare) o oră. M-am bucurat mai mult ca prima dată, nu-mi venea să cred, planul a fost plan. Toată ziua aia a fost bună, n-o s-o uit vreodată.’, au mai spus cei doi pentru sursa menționată mai sus.


Cei doi au stat separați timp de patru ani

Jean Gavril și soția lui, Bianca, trăiesc acum cea mai frumoasă perioadă din viața lor, fiind la un pas de a deveni părinți pentru a doua oară. Totuși, lucrurile nu au fost mereu chiar atât de roz pentru ei, fiindcă au trecut prin numeroase cumpene. Au stat separați timp de patru ani, fiind o perioadă destul de grea de gestionat, însă iubirea a învins după cum se poate observa, iar acum așteaptă cel de al doilea copil.

„Noi am stat cel mai mult despărțiți patru ani de zile, primii patru ani, deoarece Bianca a studiat în Anglia și am reușit să ne vedem trei zile o dată la trei luni, când mai strângeam niște bani și aveam bani de un bilet de avion. Cât timp eram studenți, noi, de fapt, am fost separați și nu a fost cea mai simplă perioadă, pentru că eram și tineri. Ne-am mai despărțit, ne-am mai împăcat’, a dezvăluit artistul în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram