Jean Paler a rămas fără bani în cont, după ce hoții i-au spart cardul de pensie: „Sunt într-o situație disperată”. Reacția băncii l-a consternat

.

Jean Paler a rămas fără bani în cont, după ce hoții i-au spart cardul de pensie. Jean Paler a rămas fără bani în cont și a povestit întreaga întâmplare pe rețelele de socializare. Actorul spune că hoții i-au furat suma de 1000 de lei de card, iar tranzacțiile au fost făcute către o firmă de jocuri de noroc. Având o pensie modestă, Jean Paler le-a cerut ajutorul internauților și a fost consternat de răspunsul primit din partea băncii. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Jean Paler a rămas fără bani în cont, după ce hoții i-au spart cardul de pensie. Jean Paler este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie de la noi din țară. După 45 de ani de carieră, artistul are o pensie rușinos de mică, de 1500 de lei, și încearcă să-și suplinească veniturile prin spectacolele pe care le susține pe litoral. Pe rețelele de socializare, actorul a povestit un episod neplăcut prin care a trecut și le-a cerut ajutorul celor care îl urmăresc. Jean Paler a rămas fără banii pe care îi avea pe cont, căci hoții i-au spart cardul și i-au jucat cei 1000 de lei la pariuri.


Citește și: Jean Paler nu primește vouchere speciale, de la Guvern, de Paște: „N-am stat niciodată cu mâna întinsă'. Actorul este ajutat cu bani de fiica și fiul lui

Citește și: Jean Paler îl ironizează pe Andrei Duban, pentru că îi recita poezii dictatorului Ceaușescu: ‘Îl țineau la izolare vreo 10 zile să nu aibă vreo boală. Îl mângâiau, îi dădeau bomboane, acum e rezident, victima comunismului…’ / EXCLUSIV


Citește și: Loredana Chivu a cerut prelungirea ordinului de restricție împotriva fostului iubit, după ce a fost bătută: „Am toate dovezile și înregistrările’

Citește și: Ce ținute au purtat vedetele pe covorul roșu la Premiile Gopo 2023. Cele mai spectaculoase rochii

Jean Paler a rămas fără bani în cont, după ce hoții i-au spart cardul de pensie

Aseară, Jean Paler a postat un mesaj disperat pe rețelele de socializare, după ce a constat că a rămas fără bani în cont. Actorul a rămas fără suma de 1000 de lei, iar mai multe tranzacții au fost făcute în numele acestuia.


„Dragi prieteni, sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător.

Pur și simplu îmi verificam aplicația mobilă unde am un cont deschis și mi-au apărut acum aceste tranzacții făcute. Să îmi fi fost oare spart contul? Eu nu am făcut nicio tranzacție online, în ultimele zile, nu mi-am pus datele cardului pe nicio platformă și nu le-am oferit nimănui. Este inadmisibil așa ceva! Nu mai pot avea liniște până nu aflu ce s-a întâmplat’, a scris actorul pe rețelele de socializare.


Ce răspuns a primit Jean Paler din partea băncii

De la primele ore ale dimineții, Jean Paler a sunat la banca unde este client, pentru a sesiza faptul că i-au fost furați banii din cont. Actorul spune că șansele de a-și recupera cei 1000 de lei sunt foarte mici și că incidentul l-a demoralizat complet.

„Am sunat acum la București, după ce ieri mi-au spart contul si mi-au golit cardul, 10 milioane de lei vechi, că nu aveam prea mulți.

Mi-au blocat cardul și a făcut un formular doamna cu care am vorbit, în care eu nu recunosc tranzacțiile! Va intra în discuție la departamentul de securitate al băncii și numai dacă am noroc s-ar putea sa recuperez banii, lucru care, zic ei, că nu se știe.


Durează tot între 2 și 35 de zile lucrătoare. Sistemul lor de securitate merge foarte prost! Șanse, ca să-mi recuperez banii, sunt minime! Tranzacțiile sunt către o firmă de jocuri de noroc, de pariuri, dar nu se poate lua legătura cu ei.

Am tot încercat și nu ai cum să dai de ei, e totul online. N-am închis un ochi, azi-noapte, de supărare. Este cardul pe care, de fapt, eu primesc pensia, erau banii mei de pensie, acolo’, a spus Jean Paler, potrivit impact.ro.


Jean Paler a mai pierdut și alți bani

Nu este prima dată când Jean Paler rămâne fără bani în cont. În urmă cu un an, actorul a plasat o comandă online, însă nu a știut că virează banii unei firme fantomă, iar transferul nu a putut fi blocat.

„Am mai pățit așa și în toamna lui 2022. Atunci, am făcut eu o comandă online, la o geacă, și ceva de încălțat, dar s-a dovedit a fi o firmă fantomă chinezească, banca n-a mai reușit să blocheze transferul, era prea târziu. Și mi-au schimbat cardul. Banii nu i-am recuperat, atunci am pierdut 7 milioane de lei vechi’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook