Jennifer Aniston nu il vrea de barbat pe John Mayer

 Revista VIVA
.

Jennifer AnistonLa aflarea vestii ca Jennifer Aniston s-a impacat cu John Mayer, multi au crezut ca actrita este la un pas de casatorie, insa se pare ca vedeta are cu totul alte planuri.

Dupa o poveste de dragoste de cateva luni, o despartire si o regasire, Jennifer Aniston si John Mayer au o relatie perfecta care are totusi un inconvenient.

Foarte indragostit, John Mayer, cu noua ani mai tanar decat Jennifer, a cerut-o pe aceasta in casatorie, insa actrita l-a refuzat, fiindu-i teama ca un mariaj ar dauna relatiei lor.

In materie de cereri in casatorie, Jennifer are un trecut interesant. Dupa doi ani si jumatate de relatie, ea a acceptat sa se marite cu Brad Pitt. Casatoria lor a durat patru ani si jumatate, Brad parasind-o pentru Angelina Jolie.

Lovitura a fost una dura pentru Jennifer care se pare ca nu mai crede in casatorie, preferand sa amane deocamdata mariajul cu John Mayer.

In schimb, Jennifer s-ar putea sa nu refuze atat de categoric ideea de a avea un copil, ea declarand adesea ca isi doreste sa devina mama.

Foto: www.hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton