Jennifer Lopez a împlinit 49 de ani. Artista pare că întinerește pe zi ce trece!

.

Cântăreața, actrița și producătoarea Jennifer Lopez a împlinit 49 de ani… Va trebui să ne credeți pe cuvânt, pentru că, văzând-o, nu-i dai mai mult de 33 și pare că întinerește pe zi ce trece! Care e secretul ei. În primul rând, moștenirea genetică bună…

Deși Jennifer Lopez a împlinit 49 de ani, cele două cuvinte care o definesc sunt „timeless' și „ageless', pentru că, efectiv, artista nu pare să îmbătrânească deloc, ba chiar dimpotrivă, pare personificarea perfectă a personajului din filmul Strania poveste a lui Benjamin Button – cu fiecare aniversare, devine tot mai tânără… Poate doar experiența să o dea de gol, fiindcă JLo are un background profesional de invidiat, care trădează anii dedicați profesiei. Atunci cum de arată atât de bine? JLo face sală, își supraveghează dieta, dar dacă îi vezi mama îți dai seama că moștenirea genetică o ajută din plin pe artistă.

Jennifer și-a făcut debutul muzical în 1999, acum aproape 20 de ani, cu albumul On The 6. Apoi, în 2001, a dat lovitura și în cinematografie, cu filmul The Wedding Planner, moment ce a coincis cu lansarea celui de-al doilea album al ei – J.Lo. which was also when she released her second album, J.Lo. Astfel, Jennifer a devenit prima femeie artist care al cărei film și al cărei album muzical au fost Number 1 în aceeași săptămână. Apoi, a devenit star în filme ca Maid in Manhattan, Monster-in-Law, Shall We Dance, dar cel mai memorabil rol al său a fost cel din Selena, pentru care a primit prima ei nominalizare la Globul de Aur. Și cântecele ei au devenit, de asemenea, hituri, printre cele mai cunoscute fiind Jenny From The Block, On The Floor and Waiting For Tonight.

Devoratoare de bărbați sau ghinionistă?

Dacă în viața profesională a adunat succes după succes, nu același lucru se poate spune despre viața personală a artistei. JLo a fost logodită cu Ben Affleck, care a părăsit-o doar cu câteva zile înainte de nuntă, iar apoi a fost căsătorită de trei ori… Tot de atâtea ori a și divorțat, Marc Anthony, cel din urmă soț, cu care, de altfel, a rămas în relații bune, dăruindu-i doi copii – gemenii Maximilian și Emme. Apoi, a avut o relație de cinci ani cu unul dintre dansatorii ei, Casper Smart, care era cu 18 ani mai tânăr decât artista… În 2016 s-a despărțit și de el, pentru ca, la scurt timp, să se speculeze că între ea și rapperul Drake, și el mult mai tânăr decât vedeta, există o legătură romantică. Aceasta s-a dovedit doar o mișcare abilă de marketing, însă a fost de ajuns pentru ca viața amoroasă a lui JLo să intre iar în atenția paparazzilor.

Din nou, „la bine și la rău!'

Următorul pe listă a fost celebrul jucător de fotbal Alex Rodriguez, cu șase ani mai tânăr decât artista, despre care s-a crezut multă vreme că este doar o „flamă' care se va stinge la fel de repede precum s-a aprins. Iată însă că, anul trecut, într-una dintre escapadele lor romantice, Alex și Jennifer se logodeau la Paris, iar recent și-au cumpărat și un apartament împreună, dovadă că relația lor a evoluat spre pasul următor, deja inerent: căsătoria. La rândul lui, Alex are doi copii, două fiice, dintr-o căsătorie anterioară, apropiate ca vârstă de gemenii artistei și cum JLo a declarat de nenumărate ori că „Ne completăm unul pe altul și aici există dragoste adevărată și pură', nu e exclus ca artista să facă din aniversarea a jumătate de secol un eveniment de două ori memorabil, căsătorindu-se cu Alex! La cât de bine arată, ar putea purta fără nicio problemă rochia alba de mireasă.

Iată o galerie foto cu cele mai recente fotografii ale divei. Nu s-ar zice că Jennifer Lopez a împlinit a împlinit 50 de ani…

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez sunt unul dintre cele mai hot cupluri de peste Ocean.Jennifer Lopez și Alex Rodriguez sunt unul dintre cele mai hot cupluri de peste Ocean.

Foto: Instagram, Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton