Jennifer Lopez, într-o rochie de păpușă Barbie la 49 de ani! Artista și-a lăsat fanii fără cuvinte...

.

La premiera noului ei film, Second Act, Jennifer Lopez nu doar că a avut curajul să se îmbrace în roz, ci a optat pentru un model de rochie cel puțin surprinzător. Cu o trenă de prințesă, artista a lăsat audiența cu gura căscată…

La 49 de ani, Jennifer Lopez s-a îmbrăcat la premiera filmului său într-o rochie de… păpușă Barbie!


Despre curajul în materie vestimentară al lui Jennifer Lopez nu prea mai sunt multe de spus, cu atât mai mult cu cât, la aproape 50 de ani, artista nu se teme să poarte outfituri scurte, strâmte și cât se poate de decoltate, care îi pun în evidență curbele armonioase. Pe scurt, JLo are un trup de invidiat chiar și pentru o tânără de 20 de ani și nici chipul nu-i trădează deloc vârsta. Deși până acum vedeta ne-a arătat aproape tot, acum nu a mizat neapărat pe goliciune, ci pe… abundență. Nu, Jennifer nu s-a îngrășat un gram, dar a ales să poarte o rochie din voal plină de volane și cu o trenă imensă. Dacă oricine altcineva ar fi arătat ca de la raionul de metraje pentru perdele, Jennifer a reușit, doar ea știe cum, să aibă un look super sexy îmbrăcată într-un… kilometru de voaluri roz.


Pretty in pink!

Zilele trecute, artista a redefinit expresia Pretty in pink’ (drăguță în roz), reușind să nu arate deloc ridicol, la aproape 50 de ani, într-o rochie de păpușă Barbie…  Jennifer Lopez a pășit pe covorul roșu, la premiera filmului Second Act, unde este și actriță, și producătoare, purtând o rochie Giambattista Valli scurtă în față și lungă în spate, cu o trenă de prințesă, care ne-a dus cu gândul la cea pe care a purtat-o actrița Priyanka Chopra la recenta ei nuntă.


Alex Rodriguez a fost complet eclipsat de rochia iubitei sale.

Vedeta a fost din prima clipă în centrul atenției, punându-i în umbră pe ceilalți actori ai peliculei, printre care Milo Ventimiglia, Vanessa Hudgens și Leah Remini, dar și pe iubitul ei, Alex Rodriguez, care a fost mai puțin vizibil decât rochia lui JLo. Nu știm cum va fi cotat filmul la box-office, dar alegerea lui Jennifer de a purta această rochie, a fost o bună scamatorie de marketing, pentru că toată lumea a scris despre asta… În subsidiar, și despre film, așa că scopul actriței de a-și promova filmul a fost atins.

Foto: Hepta