Jennifer Lopez și-a prezentat unul dintre copii cu pronume de gen neutru: „Cei mai buni părinți își susțin copiii”

 Miniosu Alexandra
.

Jennifer Lopez și-a prezentat unul dintre copii cu pronume de gen neutru, pentru prima dată. Emma are 14 ani și provine din căsnicia artistei cu fostul ei soț, Marc Anthony. Au cântat împreună, în duet, iar fanii au observat imediat formularea cântăreței. Iată cum și-a introdus starul internațional unui dintre copii pe scenă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pentru prima dată, Jennifer Lopez și-a prezentat unul dintre copii cu pronume de gen neutru. Jennifer Lopez și Emme, în vârstă de 14 ani, au cântat împreună, în duet. Pe lângă vocile lor senzaționale, un alt lucru a ieșit în evidență: felul în care starul internaționat și-a introdus copilul pe scena de la Dodgers Stadium.

*EXCLUSIVE* Jennifer Lopez goes shopping for furniture with her daughter Emme in Culver City*EXCLUSIVE* Jennifer Lopez goes shopping for furniture with her daughter Emme in Culver City

De curând, Jennifer Lopez a cântat în duet cu Emme și, pentru prima dată, și-a prezentat copilul în vârstă de 14 ani folosind pronumele de gen neutru „they' (în traducere – ei/lor). Frumoasa cântăreață în vârstă de 52 de ani a fost invitată să susține un mini concert în cadrul galei Los Angeles Dodgers Foundation Blue Diamond, la Dodgers Stadium în Los Angeles.

Citește și: Cum arată, de fapt, Jennifer Lopez în costum de baie.Diferența dintre Instagram și realitate

Citește și: Dieta care o face Jennifer Lopez să arate fabulos, la 51 de ani.Este ușoară și eficientă și include și dulciuri

Citește și: Cum arată pensiunea Monicăi Anghel și cât costă cazarea:”Am terminat conacul cu o moștenire de la bunica mea”

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre fostul ei iubit, Cătălin Botezatu, la 12 ani de la despărțire:„Dacă ai nevoie de ajutor, el…'

Jennifer Lopez și-a prezentat unul dintre copii cu pronume de gen neutru, pentru prima dată

Odată urcată pe scenă, Jennifer Lopez, sau JLo, așa cum o numesc fanii ei, a spus despre copilul ei, Emme, că e persoana ei preferată pentru a susține un duet muzical.

„Persoana mea preferată pentru un duet muzical', a strigat Jennifer Lopez pe scena de la Dodgers Stadium, scrie peroz.ro.

Înainte de a-i striga numele lui Emme pe scenă. câștigătoarea premiului Grammy a spus, în glumă: „Ultima dată când am cântat împreună a fost pe un stadion mare ca acesta și le-am zis lor (Emme) să cânte cu mine tot timpul, dar ei (Emme) nu au vrut. Deci aceasta este o ocazie foarte specială', adăugând apoi: „M-a costat ceva să cânte cu mine. Dar merită fiecare bănuț pentru că Emme este persoana mea preferată să cânt în duet'.

Așa cum era de așteptat, Jennifer Lopez și Emme au avut o prestație impecabilă pe scenă. La finalul cântării, vedeta a exclamat: „Aplauze pentru copilul meu'.

Jennifer Lopez și fostul ei soț, artistul Marc Anthony, au împreună doi copii. Din relația lor au rezultat gemenii Emme și Max, acum în vârstă de 14 ani.

Reacția fanilor din mediul online

La scurt timp după ce Jennifer Lopez a făcut această dezvăluire legată de identitatea de gen a copilului ei, fanii au reacționat în număr mare pe rețelele de socializare.

„Cei mai buni părinți sunt cei care își iubesc și susțin copiii', au spus fanii în mediul online.

Emme are 14 ani

Nu este pentru prima dată când JLo și Emme scântă împreună pe scenă. Au mai avut o prestație magnifică și la Superbowl Halftime Show, anul trecut, în 2020.

Pronumele cu gen neutru poate fi selectat de oamenii care contactează guvernul american, după ce Joe Biden a semnat în prima zi a mandatului său de preşedinte al Statelor Unite ale Americii mai multe ordine executive, printre care şi unul împotriva discriminării persoanelor LGBT+, conform Thomson Reuters Foundation, mai scrie sursa citată.

Persoanele care se identifică drept persoane „non-binare', ceea ce înseamnă că nu se consideră nici bărbat, nici femeie, pot selecta titlul ‘Mx’ pe pagina de contact a website-ului Casei Albe. Acolo a fost adăugată şi o listă derulantă cu pronume neutru, printre care și they/them.

Susţinătorii LGBT+ au primit favorabil noua abordare promovată de preşedintele Joe Biden și au avut cuvinte de laudă la adresa liderului american.

„În prima zi, administraţia Biden a luat imediat măsuri pentru a include în discuţie persoanele trans, non-binare şi nonconforme genului.

Cercetările au arătat că recunoaşterea şi respectarea pronumelor noastre pot face diferenţa pentru sănătatea şi bunăstarea noastră – mai ales în cazul tinerilor LGBTQ', a declarat la acea vreme Kate Ellis, care conduce grupul GLAAD de susţinere a comunităţii LGBT+.

Sursă foto: Captură video, Profimedia Images, Hepta

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton