Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial. Condiția lui J Lo legată de viața lor sexuală

 Dumba Gabriela
.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial înainte de nuntă, așa cum se întâmplă la majoritatea cuplurilor de vedete. J Lo i-a pus o condiție inedită lui Ben în contractul prenupțial, care are legătură cu viața lor sexuală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Viața sexuală are o importanță atât de mare pentru Jennifer Lopez încât a introdus condiții speciale în acest sens în contractul prenupțial semnat cu Ben Affleck. Jennifer Lopez (52 de ani) a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck (49 de ani), cu care este împreună din primăvara lui 2021. Cei doi s-au logodit și în 2002, dar s-au despărțit doi ani mai târziu.

profimedia-0631506281profimedia-0631506281

Ce condiții a pus Jennifer Lopez în contractul prenupțial cu Ben Affleck

Potrivit publicației American Post, una dintre condițiile impuse de Jennifer Lopez în contract pentru Ben Affleck este întreținerea relațiilor intime de cel puțin patru ori pe săptămână. Deocamdată nu au fost dezvăluite și alte condiții ale contractului pe care trebuie să-l semneze Ben Affleck.

Cântăreața și actorul s-au logodit pe 10 aprilie, după ce au redevenit un cuplu anul trecut. Jennifer și Ben au mai fost logodiți în 2002, dar au anulat nunta și s-au despărțit.

Citește și: Anamaria Prodan se mută definitiv din România:„Totul va fi istorie, inclusiv Reghecampf!’

Citește și: Elon Musk a cumpărat Twitter cu 44 de miliarde de dolari.Ce schimbări vrea să facă șeful Tesla

Cum a fost cerută J Lo în căsătorie de Ben Affleck

J Lo a primit din partea actorului un inel de logodnă superb, cu un diamant verde, în valoare de 5 milioane de dolari.
J Lo a anunțat în mediul online că a fost cerută în căsătorie de Affleck, postând un clip scurt în care își arată inelul primit.

Sâmbătă seara, în timp ce eram în locul meu preferat de pe pământ (în baia cu spumă), iubitul meu s-a pus în genunchi și m-a cerut în căsătorie.

Am fost complet surprinsă și m-am uitat în ochii lui, zâmbind și plângând în același timp, încercând să înțeleg faptul că, după 20 de ani, toate astea se întâmpla din nou.

Am rămas cu adevărat fără cuvinte și el a spus: ‘Este un da?. Am spus DA, desigur, că este un DA. Nu a fost ceva elegant, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată…

Doar o sâmbătă seara liniștită, acasă, doi oameni promițând să fie mereu acolo unul pentru celălalt. Doi oameni foarte norocoși. O a doua șansă la dragostea adevărată.', a povestit vedeta pe contul ei de Instagram.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori. Ben Affleck, o dată

Diva de la Hollywood a fost căsătorită de trei ori de-a lungul timpului. În perioada 1997 – 1998 a fost căsătorită cu Ojani Noa, apoi cu Cris Judd între 2001 și 2003. De asemenea, a avut un mariaj de zece ani cu Marc Anthony în perioada 2004–2014.

Anul trecut, vedeta s-a despărțit de Alex Rodriguez după patru ani de relație. Cei doi erau logodiți din 2019, însă au decis împreună să pună capăt poveștii lor de iubire.

Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni și sperăm să rămânem astfel. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune.

Ne dorim binele unul pentru celălalt și pentru copiii celorlalți. Din respect pentru ei, singurul alt comentariu pe care trebuie să-l spunem este să vă mulțumim tuturor celor care a trimis cuvinte frumoase și încurajatoare.', spunea Jennifer Lopez în 2021.

Ben Affleck a mai trecut și el printr-o căsnicie cu actrița Jennifer Garner, cu care are trei copii – Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (10 ani). Affleck s-a despărțit de Garner în 2015.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton