E oficial! Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie. Artista a depus actele: „Este foarte dezamăgită și tristă. El nu i-a dat niciun semn...” / Și-au petrecut vara separat

 Ifrim Georgiana
.

Jennifer Lopez a depus actele de divorț, după doi ani de căsnicie cu Ben Affleck. Cei doi s-au despărțit încă din primăvară din cauza neînțelegerilor și au vândut casa din Beverly Hills. Pentru fanii cuplului, separarea era previzibilă, având în vedere că paparazzi i-au surprins adesea în ipostaze tensionate și certându-se.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în urmă cu doi ani. Povestea lor de dragoste are, însă, origini mai vechi, datând încă din anii 2000, când au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood. S-au logodit prima dată în 2002 și urmau să facă nunta, dar evenimentul a fost anulat cu doar câteva zile înainte de data stabilită. Cei doi s-au regăsit două decenii mai târziu, dar se pare că nu erau sortiți unul pentru celălalt.

lop11lop11

Citește și: Ben Affleck și Jennifer Lopez au completat actele de divorț, dar nu le-au depus încă la Tribunal: 'Nu au putut ajunge la un compromis, nu au reușit…'. Actorul și-a luat o nouă casă, iar locuința în care au stat împreună a fost scoasă la vânzare

Citește și: Ben Affleck, surprins fără verighetă, în Los Angeles! Imaginile cu actorul alimentează zvonurile privind divorțul de Jennifer Lopez, în timp ce artista a plecat singură la Săptămâna Modei de la Paris

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că a trăit un „iad' alături de Silviu Prigoană: „Am simțit infidelitatea, am pus condiții, inclusiv contracte pe hârtie. Dacă îl prindeam, trebuia să plătească o sumă de bani. Am fost abuzată în toate felurile…'

Citește și: Semnele prevestitoare pe care Emily Burghelea le-a avut înainte de accidentul din Mauritius. Taxiul în care se afla influencerița a intrat într-un tir: „Am avut două opțiuni: să mă panichez sau să preiau controlul. M-am rugat la Dumnezeu să mă ajute și să mă ghideze”

Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie

Marți, Jennifer Lopez a depus cererea de divorț la Tribunalul superior din comitatul Los Angeles, potrivit Revistei Variety. Aceeași sursă scrie că separarea oficială va avea loc pe 26 aprilie. Artista și Ben Affleck au avut o căsnicie de doi ani.

Actele de divorț ar fi fost completate de mai multă vreme, însă cei doi soți au așteptat momentul potrivit să le depună în instanță. De altfel, Jennifer Lopez și Ben Affleck nu ar fi semnat niciun acord prenupțial.

„Este foarte dezamăgită și tristă, dar Ben nu i-a dat niciun semn că își dorește să continue mariajul. Nu a arătat niciun angajament și interes în a face căsnicia să funcționeze. A ajuns în punctul în care pur și simplu trebuie să aibă grijă de ea', a dezvăluit o sursă apropiată cuplului pentru The People.

Decizia divorțului a apărut după o perioadă în care cei doi au locuit separat. După ce și-au vândut casa din Beverly Hills, Jennifer Lopez a anunțat pe site-ul său  că este „îndurerată și devastată' de anularea turneului său de vară „This Is Me … Live'.

„Vă rog să ştiţi că nu aş face asta dacă nu aş simţi că este absolut necesar', a spus ea, promiţându-le fanilor că vor fi „împreună din nou'.

S-au regăsit după două decenii, dar au ajuns la divorț

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit prima dată în 2002, iar un an mai târziu urmau să facă nunta. Evenimentul a fost însă anulat cu doar câteva zile înainte de data stabilită. Ambii și-au refăcut viața între timp, dar s-au regăsit 17 ani mai târziu. Lopez a fost căsătorită cu cântăreţul Marc Anthony, iar Affleck cu actriţa Jennifer Garner.

În vara lui 2022, cuplul „Beniffer' s-a căsătorit nu o dată, ci de două ori, având mai întâi o ceremonie secretă în Las Vegas, apoi o petrecere fastuoasă organizată pe moșia actorului din Georgia.

În documentarul „The Greatest Love Story Never Told’, Lopez a vorbit despre momentul când a anulat nunta cu Affleck. Presiunea mediatică le-ar fi destrămat atunci povestea de dragoste.

„Ben și cu mine ne-am despărțit cu trei zile înainte de nuntă’, a povestit Lopez. „Aveam planificată o nuntă mare – 14 cavaleri și domnișoare de onoare, iar cu trei zile înainte ne-am prăbușit sub presiunea evenimentului’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton