Jennifer Lopez și Ben Affleck, primele imagini împreună după zvonurile divorțului. Cum au fost surprinși de paparazzi

.

Au apărut primele imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck împreună, după zvonurile divorțului. Cei doi actori au fost surprinși pentru prima dată de paparazzi, după 47 de zile de când nu au mai fost văzuți împreună. În spațiul public au apărut speculații precum că vedetele ar avea probleme în căsnicie și, mai mult, că artistul s-ar fi mutat deja din casă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați de paparazzi joi, 16 mai, când au ieșit în Los Angeles, după zvonurile divorțului. Cei doi, care potrivit zvonurilor nu mai dorm sub același acoperiș, și-au dat întâlnire pentru a-l vedea pe fiul actorului, Fin Affleck, în vârstă de 15 ani, jucând într-o piesă de teatru școlară. În poze se vede cum, la un moment dat, cântăreața îl ține aproape de ea pe adolescent, cu un braț petrecut peste umărul lui.

În aceeași zi, Jennifer Lopez și-a etalat abdomenul plat în timp ce ieșea în Los Angeles. Urmărită de paparazzi, ea a fost la un moment dat întrebat de unul dintre fotografi: „Sunt adevărate zvonurile?’, în timp ce cântăreața intra într-un studio. Artista purta un top gri, cu mânecă lungă, și părea în formă. În partea de jos, ea a optat pentru o pereche de pantaloni de trening gri și avea părul prins într-o coadă de cal. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu niște cercei mari și ochelari de soare tip aviator. De menționat e faptul că solista purta verigheta pe deget.


Citește și: Met Gala 2024 – cele mai spectaculoase ținute. Jennifer Lopez, Zendaya și Gigi Hadid au făcut furori pe covorul roșu

Citește și: Jennifer Lopez, detalii neștiute despre abuzurile la care a fost supusă în dragoste: „Te afli în situații atât de inconfortabile și atât de dureroase…'

Citește și: Cum și-au sărbătorit Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc fiul cel mare. Liam a împlinit doi ani

Citește și: Finaliștii Te cunosc de undeva, sezonul 20. Cine sunt cele patru perechi care luptă pentru marele premiu


Jennifer Lopez și Ben Affleck, primele imagini împreună după zvonurile divorțului

În ciuda întrebărilor fotografilor despre viața ei amoroasă, Jennifer Lopez părea că e bine dispusă și a avut mereu zâmbetul pe buze. Aceasta a ales să nu răspundă curiozității paparazzilor și și-a văcut de drum.

După ieșirea lui Jennifer, Lopez Us Weekly a oferit o actualizare exclusivă a relației cântăreței cu soțul ei, Ben Affleck.

„Jen și Ben au probleme în căsnicia lor’, a transmis, joi, o sursă. „Au început să aibă probleme în urmă cu câteva luni, când Jen a început să își intensifice angajamentele de muncă și să se pregătească pentru turneul ei’.


Aceeași persoană, in interior, a mai susținut că artista este „foarte concentrată pe muncă’, pregătindu-se pentru turneul ei, „This Is Me…’, de luna viitoare.

„Sunt pe două pagini complet diferite în cea mai mare parte a timpului’, a mai zis sursa despre ea și Ben Affleck.

Cum au fost surprinși de paparazzi

De curând, Jennifer Lopez, cunoscută ca JLo, s-a uitat la o casă din L.A., pe care ar intenționa să o cumpere ca proprietate de investiții, a mai transmis aceeași sursă din interior cu Us. Ben Affleck ar fi stat în același oraș, dar nu în casa cuplului, spune și o a doua sursă.


Deși, aparent, locuiesc separat în prezent, cea de-a doua sursă a confirmat că Jennifer Lopez și Ben Affleck nu ar intenționa să se despartă. O altă sursă, a treia la număr, a transmis că cei doi artiști ar lucra la relația lor. Atât cântăreața, cât și actorul au luat parte la evenimente importante unul fără celelălt. Spre exemplu, în timp ce el a participat la Netflixs The Roast of Tom Brady pe 5 mai, ea a fost singură la Met Gala, o zi mai târziu.


Jennifer Lopez și Ben Affleck formează unul dintre cele mai frumoase și controversate cupluri. Aceștia s-au cunoscut la începutul anilor 2000, după ce s-au intersectat pe platoul de filmare al peliculei lor Gigli. Doi ani mai târziu, actorul o cerea în căsătorie și își stabiliseră nunta pentru septembrie 2003. Ulterior, aceștia au anulat ceremonia și s-au separat în ianuarie 2004.

După despărțire, atât Jennifer Lopez, cât și Ben Affleck și-au refăcut viața amoroasă, de mai multe ori. Soarta i-a adus, însă, din nou împreună, în 2021. Aceștia s-au căsătorit în iulie 2022, iar în august au făcut o nuntă mare în Georgia.

Sursă foto: Profimedia