Jennifer Lopez și Ben Affleck se mută în casă nouă. Cât costă și cum arată vila impresionantă din Los Angeles

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu un an, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret, fericitul eveniment având loc într-o capelă din Las Vegas, Nevada. Acum, cei doi soți se pregătesc să se mute în casă nouă, o vilă somptuoasă, situată în în Benedict Canyon, Los Angeles, care se întinde pe o suprafață de circa 20.000 de metri pătrați. Iată ce valoare are proprietatea și cum arată noua locuință a celor doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După mai multe luni de căutări, Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au achiziționat o nouă locuință, o proprietatea uriașă, pusă inițial la vânzare cu 135 de milioane de dolari. Potrivit presei străine, se pare că cei doi soți au reușit să negocieze prețul pentru somptuoasa vilă, achiziționând-o cu puțin sub 61 de milioane de dolari. Conacul din Los Angeles are o suprafață de circa 20.000 de metri pătrați și este dotat cu piscină, numeroase spații verzi și o zonă de relaxare.

jen16jen16

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood. Cei doi au format pentru prima dată un cuplu la începutul anilor 2000, timp în care s-au logodit, iar în anul 2003 au anunțat că și-au anulat nunta. În 2021, aceștia și-au reluat povestea de iubire, iar un an mai târziu s-au căsătorit.

Citește și: Imagini cu cele trei rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck. Cât a plătit artista pentru ele

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini spectaculoase de la cea de-a doua nuntă. Evenimentul a avut loc pe moșia lui din Georgia

Citește și: Cristina Spătar a împlinit 51 de ani. Ce cadou de 2 milioane de euro a primit de la soțul ei, Vicențiu Mocanu: „M-a răsfățat cu…”

Citește și: Ce meniu a stabilit Andreea Antonescu pentru botezul fiicei sale, Venice Victoria: „Am ales…'

Jennifer Lopez și Ben Affleck se mută în casă nouă

Timp de mai bine de doi ani, Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au căutat o nouă locuință, iar acum visul li s-a îndeplinit. Cei doi și-au achiziționat o vilă uriață în Benedict Canyon, Los Angeles, pentru care ar fi plătit aproximativ 61 de milioane de euro. Construită în anul 2010, proprietatea este dotată cu 10 dormitoare, 24 de băi, un garaj pentru 10 mașini (și alte 80 de locuri de parcare exterioare), un pavilion în grădină cu bucătărie, piscină și numeroase spații verzi.

De altfel, la dispoziția celor doi soți există și o zonă de relaxare, cu un teren de pickleball, sală de fitness, ring de box și o casă cu două dormitoare pentru echipa de securitate.

Proprietarea se află într-o comunitate cu acces restrâns și este situată în zona Wallingford Estates, dezvoltată de Gala Asher. În zona exclusivistă, locuiesc mai multe vedete de la Hollywood, între care și John Mayer.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în 2022

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în vara lui 2022, în cadrul unui eveniment discret, desfășurat în Los Angeles. O lună mai târziu, cei doi și-au celebrat iubirea în cadrul unui eveniment fastuos care a avut loc pe proprietatea lui Affleck din statul Georgia, SUA.

„Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare. (…) Am avut cei mai grozavi martori. Ne-am citit jurămintele în mica capelă și ne-am dat unul altuia inelele pe care le vom purta tot restul vieții. (…) A fost cea mai frumoasă noapte din viața noastră.

Este adevărat ce se spune: „Tot ce ai nevoie este dragoste'. Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii minunați și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare', a transmis Jennifer Lopez după marele eveniment din Las Vegas.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton