Jessica Alvez, păpușa Ken care s-a transformat în Barbie, are un nou iubit: „Bărbații sunt complicați”. Cine este și cum arată cel care a cucerit-o pe femeia transgender

 Ifrim Georgiana
.

Jessica Alvez, păpușa Ken care s-a transformat în Barbie, are un nou iubit. După câteva decepții în dragoste, femeia transgender se bucură de un nou capitol în viața sentimentală și are un partener alături de care se simte apreciată. Cuplul a fost surprins recent de parazzi în timpul unei ieșiri în oraș.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Jessica Alvez, cunoscută inițial ca Rodrigo Alvez, are 41 de ani și s-a autodeclarat, în 2020, femeie transgender. Modelul a cheltuit milioane de dolari pentru a se transforma din „păpușa umană Ken' în Barbie. A trecut prin sute de operații și proceduri estetice, dar pe cea mai complicată a făcut-o în 2021, când și-a făcut schimbare de sex.

kennnkennn

Citește și: Cum arată Jessica Alves la 40 de ani, după ce a făcut zeci de operații estetice pentru a se transforma în Barbie. Cum a fost surprinsă fosta păpușă Ken

Citește și: Păpușa Ken s-a transformat în Barbie! Câte operații estetice și-a făcut Rodrigo Alves și cum arată ca femeie

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii a plâns la TV, când a văzut-o pe Maria că suferă din cauza iubitului ei: 'Mi s-au lăcrimat ochii. Nu mi-a plăcut să văd că…'

Citește și: Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul, pe Isaia. Cum arată invitația la botez: „Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale!'

Jessica Alvez, păpușa Ken care s-a transformat în Barbie, are un nou iubit

La 41 de ani, Jessica Alvez și-a găsit norocul în dragoste. Fosta păpușă Ken formează un cuplu cu Dalton Phillips, antrenor de fitness de profesie. Zilele trecute, cei doi au fost surprinși de paparazzi în timpul unei ieșiri în oraș.

Ca femeie transgender, Jessica Alvez a recunoscut că nu îi este ușor să găsească un partener. Mulți pretendenți au încercat să profite de situația sa financiară, cerându-i vacanțe gratuite și sume de bani semnificative. Modelul deține o avere estimată la 30 de milioane de lire sterline.

„Fiind o femeie singură, m-am dus la întâlniri, dar este dificil să găsești bărbatul perfect. Bărbații sunt pur și simplu foarte complicați. Am avut parte de niște întâlniri nereușite, cu bărbați care voiau să profite de mine', a declarat Jessica Alvez.

A cheltuit milioane de euro pentru a se transforma în Barbie

Jessica Alves, cunoscută și ca fostul bărbat Ken, a trecut prin mai multe transformări pentru a deveni femeie. Și-a făcut peste 100 de operații estetice pentru a reuși să ajungă la forma feminină dorită, astfel că implantul mamar și fesier sunt doar câteva dintre operațiile pe care le-a făcut pentru a arăta ca o femeie.

Jessica Alves a recunoscut și faptul că după ce a trecut prin mai multe operații de schimbare de sex, a primit atenția multor bărbați cu bani. Cu toate acestea, a explicat că ea nu caută avere, ci iubire.

‘Un bărbat mi-a oferit cincisprezece mii de lire sterline! Nu mi-aș vinde niciodată corpul, caut o nouă iubire, nu bani.’, a scris ea într-o postare pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram & Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton