Johnny Depp – „Nu ştiţi că toate personajele mele sunt gay?”

 Florentina Liutic
.

Johnny Depp, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la Hollywood, a dezvăluit faptul că producătorii nu au crezut în prestaţia sa din „Piraţii din Caraibe' unde face un rol emblematic interpretându-l pe Jack Sparrow.

 

depp1

 

Actorul american în vâstă de 52 de ani a mărturisit că a existat posibilitatea să nu mai joace în această poveste de succes, care i-a adus şi cei mai mulţi bani din carieră.

 

„Când au văzut primul film, ‘Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre’, lansat în 2003, n-au pus prea mult preţ pe interpretarea mea. M-au întrebat: ‘E beat? E homosexual?'”, a povestit Depp în cadrul unui eveniment la Los Angeles.

 

În faţa tuturor acestor întrebări, Depp a lansat şi el o alta la care nimeni nu se aştepta: „Nu ştiţi că toate personajele mele sunt gay?”

 

Pelicula a cunoscut un succes imens, iar Depp a revenit pe platourile de filmare, în 2017 urmând să fie lansat cel de-al 5-lea film din serie.

 

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton