Jorge a trăit o experiență supranaturală după moartea tatălui său: "Nu credeam că o să trăiesc vreodată...". Artistul și-a pierdut părintele în urmă cu 17 ani

 Dumitrache Laura
.

Jorge este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. În urmă cu 17 ani, Jorge și-a pierdut tatăl,iar recent a povestit o întâmplare supranaturală pe care a trăit-o în perioda când era în Republica Dominicană, la Survivor România. Jorge consideră că tatăl lui este în continuare alături de el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jorge are o carieră de succes și o familie minunată. Artistul a fost întotdeauna discret cu viața sa privată, iar pe lângă bucuriile trăite, Jorge a trăit o dramă în urmă cu 17 ani, atunci când tatăl său s-a stins din viață. Cântărețul a dezvăluit recent că părintele său se află în continuare alături de el și chiar a experimentat o situație supranaturală.

jorge sotiejorge sotie

Artistul a avut o relație specială cu tatăl lui și chiar după moartea părintelui său, Jorge simte că este aproape de el. Solistul a povestit o întâmplare incredibilă pe care a trăit-o în timp ce se afla la Survivor România.

Citește și: Jorge, ironizat în copilărie din cauza numelui de familie: „Papă lapte, papa de la Roma, papa Pius, numai de asta auzeam”

Citește și:Cum mențin Jorge și soția lui, Ramona Prodea, pasiunea în cuplu. Declarații fără perdea despre căsnicia lor: „După 12 noaptea, după ce adorm copiii…'

Citește și:Cucu de la Noaptea Târziu, mesaj sfâșietor pentru Laura Roșca, alias DJ Lalla, care a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia: „Nu îmi vine să cred că nu mai ești. Drum bun, colega”

Citește și:„Am acceptat această mizerie din partea lui”. Oana Zăvoranu, după ce Alex Ashraf s-a mutat la amantă și a lăsat-o să-i conducă mașina actriței / Vedeta i-a blocat conturile bancare fostului partener

Jorge a trăit o experiență supranaturală după moartea tatălui său

Jorge se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Cântărețul are o carieră de succes, iar în ultima perioadă a fost implicat în numeroase proiecte tv. Jorge are un podcast de succes unde poartă discuții de suflet cu invitații săi. Printre momente de bucurie din viața sa, artistul a trecut printr-o mare durere, în urmă cu 17 ani. Tatăl lui Jorge a decedat, iar cei doi aveau o relație specială. Cu toate astea, artistul este sigură că părintele său este în continuare alături de el. Ba chiar a povestit un moment supranatural trăit în perioada când era la Survivor România.

Sunt foarte norocos și cred că sunt din ce în ce mai norocos prin prisma faptului că am înțeles că trebuie să muncesc și să dau tot, că norocul este pentru cei care muncesc. Și tată este în continuare în sufletul meu și în viața mea. Mai ales când am fost la Survivor l-am simțit de câteva ori aproape, chiar foarte aproape. E o chestie pe care n-am povestit-o până acum dar într-una din nopți, când m-am trezit, am simțit prezența tatălui meu și m-am îndreptat către malul mării și acolo am stat câteva secunde ca și când am stat lângă tată și ne uităm amândoi la valuri.„, a spus Jorge, potrivit ciao.ro.

Jorge: „De fiecare dată când mi se face dor de tata, mă duc cu gândul acolo”

Jorge a suferit foarte mult după moartea tatălui său, dar continuă să simtă că acesta este alături de el. Cei doi se întelegeau foarte bine, iar de fiecare dată când i se face dor de părintele lui, Jorge își aduce aminte de momentul trăit la Survivor România. „Pentru mine, momentul ăla, de fiecare dată când mi se face dor de tata, mă duc cu gândul acolo, cum am stat noi doi pe malul mării și ne uitam la stele. A fost o chestie fantastică pe care nu credeam că o să o trăiesc vreodată. Au trecut 17 ani de când nu mai trăiește tata și anul ăsta chiar că a fost cu niște chestii fabuloase, o binecuvântare în continuu. Nu îmi rămâne decât să fiu recunoscător și să îi mulțumesc lui Dumnezeu, să îi dăm înainte.', a mai spus artistul.

Jorge a fost căsătorit cu Alina Laufer, iar împreună au o fiică, pe Karina, 14 ani. Cei doi au divorțat în anul 2012 după cinci ani de căsnicie. Ulterior, artistul s-a căsătorit cu Ramona Prodea, iar împreună au un fiu. Cei doi au o familie minunată, iar solistul este mândru de copiii lui.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton