Jorge, atac subtil către Jador, care a încălcat regulamentul la Survivor All Stars: „Ai un contract. Nu poți începe cu talente și figuri”. De ce nu i-a plăcut în echipa Faimoșilor

 Ifrim Georgiana
.

Jorge a făcut noi declarații despre descalificarea sa de la „Survivor All Stars' și a lansat un atac subtil la adresa lui Jador, fostul său coleg. Acesta din urmă a încălcat regulamentul competiției, părăsind tabăra Faimoșilor, astfel că s-a decis eliminarea lui. Amintim că, în timpul filmărilor, cei doi au fost și protagoniștii unui scandal de proporții, după ce au ales noile echipe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În episodul difuzat pe 7 martie, Jorge a fost descalificat de la „Survivor All Stars' din cauza unui accident la genunchi. Întors în țară, artistul a trecut printr-o nouă intervenție, astfel că de mai multe săptămâni umblă în cârje. Un deznodământ similiar l-a avut și când a participat prima oară în competiție.

bce3b176-7fe0-4ab3-84c9-7bf846b40159bce3b176-7fe0-4ab3-84c9-7bf846b40159

Citește și: Jorge, afirmații neașteptate despre concurenții Survivor All Stars: „Există oameni manipulatori în competiție și foarte strategi, dar și mulți care, fără să își dea seama, sunt manipulați'. Cât s-a îngrășat după ce s-a întors acasă / EXCLUSIV

Citește și: Cum își cresc Jorge și Ramona Prodea copiii: „Sunt genul de tată care le lasă spațiu. Ne implicăm atât cât ne permit…”. Cum se înțeleg Ilinca, David și Karina, în ciuda diferențelor de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Richard Abou Zaki, bucătarul de la Chefi la Cuțite, desemnat cel mai bun Chef din Italia: „Nu îmi vine să cred că am trăit acest moment incredibil”

Citește și: Victoria Răileanu a fost în pericol să piardă a doua sarcină: „Am avut două sângerări puternice. M-am simțit foarte vinovată'. Actrița va naște curând o fetiță

Jorge, atac subtil către Jador, care a încălcat regulamentul la Survivor All Stars

Fanii emisiunii „Survivor All Stars' au fost luați prin surprindere când Jorge a fost mutat din echipa Faimoșilor în cea a Războinicilor. Jador l-a acuzat atunci că ar fi spus o serie de minciuni de când a ajuns în Republica Dominicană, dar și că a ales tabăra adversă pentru a-și prelungi șederea în competiție. Artistul spune acum că regulile show-ului sunt clare, iar eliminările imprevizibile. Sub forma unui atac subtil, Jorge a făcut aluzie la modul dezonorant în care Jador a părăsit competiția.

„Nu, nu aș fi plecat mai devreme (n.r. dacă ar fi rămas la Faimoși). Nu știi niciodată cum și când pleci, te poți trezi cum s-a întâmplat la mine și m-am accidentat și am stat două săptămâni în plus după accidentare. Alții dacă au vrut, au fost trimiși acasă, după cum ați văzut, nu poți pleca când vrei, ai un contract, e un concurs, nu poți să începi cu talente și figuri', a spus artistul pentru spectacola.ro.

De ce nu i-a plăcut lui Jorge în echipa Faimoșilor

Artistul a mai precizat că mulți colegi din tabăra Faimoșilor i-au lăsat un gust amar. Atmosfera s-ar fi schimbat radical când a fost mutat la Războnici.

„Eu nu reglez nimic, nu sunt supărat pe nimeni, fiecare cu viața lui, nu pot să rămân prieten cu toți, nici nu e indicat, am câțiva oameni pe care-i simpatizez, dacă e reciprocă treaba, bine, dacă nu, nu-i nicio problemă. Sunt un om cu niște principii pe care nu mi le încalc și atât timp cât sunt oameni care calcă pe capete ca să ajungă mai departe, eu mă feresc de ei și mă dau deoparte, nu e nicio problemă. Merg pe drumul meu, e loc pentru toată lumea, eu am destinația mea.

Nu am fost dezamăgit, am fost cel mai fericit când m-am dus la Războinici, am simțit că trăiesc, că sunt acasă, că sunt respectat, că nu mi se pun vorbe în gură, asta se întâmpla la Faimoși, asta e realitatea, s-a văzut și la televizor. Nu pot să număr pe degetele de la o mână oamenii cu care aș putea să vorbesc mai departe de la Faimoși, chiar nu pot, trebuie să fiu cinstit.

Nici în emisiune nu am fost genul care să fac tabere, nu e genul meu ăsta, de aia probabil nici nu mă suportau, că eu le spuneam verde în fața și le demascam și strategiile lor, pentru că îi vedeam pe plajă cum plecau', a adăugat el pentru sursa citată.

Jador și Jorge, scandal la Survivor All Stars

Amintim că Jador și Jorge au fost protagoniștii unui amplu conflict la Survivor All Stars. Cântărețul de manele l-a acuzat pe artist că a mințit cu privire la originile sale, dar și că s-a prefăcut că i s-ar fi făcut rău.

„Nu îmi place de Jorge…deloc. Mi se pare mincinos, la vârsta lui mi se pare că se ascunde după un curaj cu degetul, cumva a ales echipa Războinicilor, după ce a stat o lună și jumătate cu noi în baracă…

A ales echipa Războinicilor doar ca să mai stea în această competiție…Cineva trebuie să îi spună că minte mult, și eu sunt ăla. Minți de îngheață apele. Îmi place să-l amărăsc pe frumușelul ăsta. Soția lui, dacă asculți, spune-i că minte. Ai 42 de ani și minți. Minți rău. Nu mai ai 25 ca mine’, au fost vorbele adresate de Jador lui Jorge la Survivor all Stars România.

Iar reacția lui Jorge nu a întârziat să apară.

„Invidia e boală grea, Jadorele. Pe limba ta vorbesc. Te frustrează că dau tot. Nimic nu ai făcut. Ai stat ca o putoare. Asta e frustrarea ta. Și faptul că sunt aici…ce vrei de la mine? Are un tupeu din ăsta fantastic, că el e Jador!’, a striga Jorge.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton