Jorge, despre scenele pasionale cu Laura Cosoi din Retreat Vama Veche: „Au fost niște săruturi. Când am văzut-o însărcinată...” / Și soția lui, Ramona Prodea, a privit imaginile

 Ifrim Georgiana
.

Vara trecută, Jorge a filmat pentru lungmetrajul Retreat Vama Veche, ce va avea premiera pe marile ecrane în toamnă. Artistul a vorbit despre experiența de la filmări, cât și despre scenele pasionale cu Laura Cosoi. Soția lui, Ramona, a văzut deja imaginile care îi surprind în timp ce se sărută pătimaș.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Pe 18 octombrie, lungmetrajul Retreat Vama Veche, regizat de Petre Năstase, va intra în cinematografe. Protagonistele sunt Laura Cosoi, Adela Popescu și Ada Condeescu, care își continuă prietenia din viața reală în film. Din distribuție mai fac parte actori mari, dar și personalități digitale, cu comunități online de milioane de fani.

wegrtnwegrtn

Citește și: Laura Cosoi, Adela Popescu și Ada Condeescu, goale pe afișul filmului Retreat Vama Veche: „O terapie pentru fiecare dintre noi”. Când are loc premiera comediei filmate pe litoralul românesc

Citește și: „Retreat Vama Veche' se lansează în 18 octombrie în cinematografe

Citește și: Luminița Anghel, mândră de fiul ei, care a terminat clasa a IV-a cu rezultate extraordinare și e olimpic: „Premiul I și media 10 curat. Sunt mândră de tine și-ți mulțumesc!”. Filip seamănă perfect cu mama lui

Citește și: Alex Bogdan și Cătălina Mihai s-au căsătorit în secret, iar actorul Mihai Rait, alias Dorel din Las Fierbinți, le-a fost naș. Imagini de la cununia civilă

Jorge și Laura Cosoi, scene pasionale în filmul Retreat Vama Veche

Trailerul comediei s-a lansat de ceva timp, iar Laura Cosoi și Jorge sunt protagoniștii unor scene pasionale. Imaginile îi surprind în timp ce se sărută pătimaș. Artistul nu i-a povestit soției despre experiența de la filmări, însă Ramona a văzut secvențele romantice.

„Nu i-am povestit, dar a văzut în Cancan, deci s-a dat spoiler. E un film foarte frumos, cu o poveste autentică și sunt super recunoscător că apar în film. Suntem câțiva care apărem fugitiv, dar e o experiență foarte frumoasă. Pentru mine e prima, probabil că o să rămână în suflet, fiind primul film de lungmetraj în care joc e special, mai ales așa scene cu Laura Cosoi. Mi-a dat din prima, mi-a dat greu! (…) Ooo, pentru mine când am văzut-o pe Laura Cosoi însărcinată, zic: e al meu? Glumesc, da!  Și ea: Stai liniștit, băiatu, că nu așa se fac copiii!' Da, au fost niște săruturi pasionale acolo, în film, ce să zic: minunat!', a povestit artistul pentru ciao.ro.

Ce planuri are Jorge vara aceasta

Jorge a dezvăluit și ce planuri are pregătite pentru sezonul estival. Ca în fiecare an, artistul va pleca cu familia în Turcia, având pregătită și o escapadă cu soția lui, Ramona.

„O dată plecăm și e bine că măcar ne-am luat din timp vacanța asta, de anul trecut, cred că de prin octombrie. Da, veșnica vacanță de vară în Turcia. Nu vrem să renunțăm la ea, pentru că și copiii vor să vină cu noi și culmea vin toți trei copiii cu noi anul acesta. Sunt fericit în primul rând că vin și fetele, e minunat că suntem toți 5, asta-i frumos! Și vine și mama, mergem toți 6. E superb', a mai povestit artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton