Jorge s-a întors în România, după eliminarea de la Survivor All Stars, și urmează să se opereze: „Am simțit că nu e bine. Răsucirea genunchiului a fost foarte dură și...”

 Ifrim Georgiana
.

Jorge s-a întors în România, după eliminarea de la Survivor All Stars, și spune că urmează să treacă prin a doua operație la genunchi. Artistul a fost nevoit să părăsească show-ul din cauza unei accidentări care nu i-ar mai fi permis să continue. Este recunoscător că a avut ocazia să trăiască din nou această experiență și nu are niciun regret vizavi de parcursul său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În episodul difuzat pe 7 martie, Jorge a fost descalificat de la Survivor All Stars. La fel ca la prima sa participare în competiție, artistul a suferit o accidentare, iar producătorii au decis să îl trimită acasă în urma analizelor medicale. Cu o zi înainte de deznodământ, fostul concurent a acuzat dureri la picior și și-a rugat colegii să cheme medicii.

jo9jo9

Citește și: Ce spune Jorge despre scandalurile cu cei din echipa Faimoșilor, de la Survivor All Stars: „A fost multă răutate acolo…” Cum a fost revederea cu familia

Citește și: Jorge, descalificat de la Survivor All Stars: „Jumătate din sufletul meu plânge, pentru că nu aşa mă aşteptam să plec a doua oară”

Citește și: Cine este Florica Boboi de la Insula de 1 milion. A câștigat sezonul 10 Chefi la Cuțite

Citește și: Ce probleme de sănătate are Elena Marin, fosta concurentă Survivor, după ce a ajuns de urgență la spital: „Am leșinat în casă, am făcut o formă tare agresivă…'

Jorge s-a întors în România, după eliminarea de la Survivor All Stars

Jorge a ajuns în România, după descalificarea de la Survivor All Stars, și e recunoscător că a avut ocazia să facă parte din ambele tabere, cea a Faimoșilor și cea a Războinicilor. Artistul spune că și-a dorit să trăiască această experiență, deși era conștient că nu s-a recuperat complet din punct de vedere medical, după accidentarea suferită în sezonul anterior.

„Inițial am fost nervos că mai rămân. Abia așteptam să plec acasă, însă Dumnezeu a avut alt plan pentru mine și era păcat să ratez experiența asta atât de frumoasă, de la Războinici. (…) A fost extraordinar la Războinici. Oameni extraordinari cu un simț al umorului foarte dezvoltat și cu mult chef de viață. Mi-a plăcut foarte mult că am avut șansa asta.

Sunt recunoscător că am participat la Survivor All Stars, este o șansă unică. De-aia m-am și dus, chiar dacă știam că nu sunt total recuperat la genunchi', a spus artistul pentru ciao.ro.

Jorge se operează după Survivor All Stars

După Survivor All Stars, Jorge spune că va trece printr-o nouă operație la genunchi. Artistul și soția lui, Ramona Prodea, și-au cumpărat cinci apartamente pe litoralul românesc și vor să le închirieze pe perioada verii.

„Am simțit că nu e bine, încă de când am căzut. Răsucirea genunchiului a fost foarte dură și faptul că abia mai puneam piciorul jos, m-a dus cu gândul la eliminare. (…)

Urmează o a doua operație la genunchi, multe filmări la podcast și inaugurarea unor apartamente la mare pe care urmează să le dăm la închiriat, începând cu vara aceasta', a mai spus el pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton