Jorge l-a taxat pe Iancu Sterp la Survivor All Stars, din cauza unor afirmații misogine: "O femeie care nu este stăpânită de bărbat, nu o să fie fericită niciodată"/ "Suntem în 2024 și nu putem să considerăm femeile că nu sunt egale bărbații. Nu poți să înjosești..."

 Ifrim Georgiana
.

Spiritele s-au încins, din nou, la Survivor All Stars. Iancu Sterp și Jorge au fost protagoniștii de această dată, iar disputa lor a plecat de la o serie de afirmații misogine. Fratele lui Culiță Sterp a afirmat, în cadrul show-ului de la Pro TV, că o femeie care nu e „stăpânită' de bărbat nu e fericită, iar artistul s-a arătat deranjat de modul în care acesta se raportează la egalitatea de gen. Iată schimbul de replici dintre cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nu a trecut nici o lună de la debutul „Survivor All Stars', iar tensiunile se accentuează în rândul concurenților. Până acum, telespectatorii au asistat la un scandal de proporții între Jador și Zanni, urmat de o ieșire nervoasă a lui Cătălin Moroșanu la adresa cântărețului de manele, din cauza neînțelegerilor privind strategia de joc. Iancu Sterp și Jorge, doi dintre concurenții noncoflictuali, au ajuns în mijlocul unei controverse în ediția anterioară, pe fondul unei discuții legate de egalitatea de gen.

n99n99

Citește și: Cine este Sorin Pușcașu de la Survivor All Stars. A trăit o dramă la 18 ani și are un fiu

Citește și: Cine este Alexandra Ciomag de la Survivor All Stars. E model și a defilat la Paris

Citește și: Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, însărcinată în cinci luni. La 42 de ani, actrița va fi mamă pentru a patra oară

Citește și: Artista de muzică populară Victorița Cică, supranumită „Ciocârlia Olteniei”, a murit la 50 de ani: „Ai șocat pe toată lumea cu plecarea ta”. Era nepoata lui Amza Pellea

Jorge l-a taxat pe Iancu Sterp la Survivor All Stars, din cauza unor afirmații misogine

În timpul unei discuții cu colega sa, Maria Chițu, Iancu Sterp și-a exprimat părerea privind egalitatea de gen. Concurentul a spus că este de modă de veche și crede că o femeie fericită este „stăpânită' de bărbatul de lângă ea. În contextul afirmațiilor cu tentă misogină, Jorge a ținut să-i facă o observație colegului său, avertizându-l că riscă să înjosească femeile.

„Suntem în 2024 și nu putem să mai considerăm femeile că nu sunt egale cu noi, bărbații. Sunt atât de multe femei în lumea asta mult mai puternice decât bărbații, încât nu poți să înjosești o femeie când faci niște afirmații', a fost afirmația făcută de Jorge, la Survivor.

„Dacă la tine e așa, Jorge, iartă-mă pe mine. La mine nu e așa. Eu sunt mai de modă veche. Așa am fost crescut. E clar că suntem egali cu femeile. Dar o femeie care nu este stăpânită de bărbat, nu o să fie fericită niciodată', i-a replicat Iancu Sterp lui Jorge.

Cătălin Moroșanu a explodat la Survivor All Stars

În ediția difuzată joi, Cătălin Moroșanu a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Jador. Pe fondul unor neînțelegeri privind strategia de joc, sportivul i-a adresat injurii cântărețului de manele, după ce a refuzat să intre la jocul pentru Recompensă.

„Nu mai intru eu, intrați voi dacă nu vorbiți!', a spus artistul.

 „Ești prost la cap!', l-a taxat Moroșanu.

 „Eu nu intru, să fie clar! Vorbiți voi între voi, eu nu intru. Știți că pe mine când mă apucă… Ziceți mersi că sunt încă aici. Nu mai vreau, intrați voi', a spus cântărețul.

„Nu ți se pare o strategie foarte proastă?', a spus Jador, după ce Moroșanu i-a propus să-i ia locul în prima parte a jocului.

„Tu taci în p*** mea că trebuia să joci! Du-te-n p*** mea! E strategie proastă? JOCI! Du-te-n p*** mea că mă enervezi. Mamă, e strategie proastă… Joacă, du-te-n p*** mea!', a izbucnit Cătălin Moroșanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton