Julia Roberts - A fost dezlegat misterul suvitelor sale roz - VIDEO

 Revista VIVA
.

Julia RobertsIn plina perioada de promovare a ultimului sau film, „Duplicity' in care joaca alaturi de Clive Owen, Julia Roberts a surprins cu cateva suvite roz pe care si le-a facut pentru a-i face pe plac fiicei sale, Hazel.

In ultimii ani, dupa nasterea gemenilor Hazel si Phinnaeus, in varsta de 4 ani si jumatate, si Henry, de 2 ani, Julia Roberts a ales sa ia o pauza pentru a avea grija de copii.

A aparut din nou pe covorul rosu, la bratul lui Clive Owen pentru promovarea peliculei „Duplicity', atragand atentia cu suvitele sale roz.

Actrita nu si-a schimbat culoarea parului pentru ca asa i-ar fi cerut-o vreun rol, ea raspunzand doar capriciilor fetitei sale care si-a dorit ca mama sa sa aiba parul roz.

Invitata in show-ul lui David Latterman, Julia a marturisit ca nu i s-a parut o ideea buna sa-si vopseasca tot parul roz, insa a acceptat sa-si faca doar cateva suvite.

Foto: www.hepta.ro
 

Duplicity – Trailer

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton