Julia Roberts și-a făcut cont de Instagram. Într-o singură zi – 300.000 de urmăritori!

Câștigătoare a unui Premiu Oscar și desemnată de cinci ori cea mai frumoasă femeie din lume, la 50 de ani „Frumușica' este în continuare pe cai mari. Dovada? Julia Roberts și-a făcut cont de Instagram și într-o singură zi a adunat 300.000 de urmăritori!

Julia Roberts a fost desemnată „cea mai frumoasă femeie din lume' de cinci ori!

Julia Roberts a fost desemnată „cea mai frumoasă femeie din lume' de cinci ori!

La 23 de ani, după ce a cunoscut faima internațională cu „Pretty Woman', film unde carismaticul Richard Gere i-a dat replica, Julia Roberts a primit pentru prima dată titlul de cea mai frumoasă femeie din lume. Până în 2017, când a împlinit 49 de ani, faimoasa actriță avea să adune nu mai puțin de cinci distincții de acest gen, cea mai recentă la o vârstă la care cele mai multe actrițe de la Hollywood sunt trecute în planul doi, începând să joace roluri negative sau de… mame ale actrițelor tinere, devenite peste noapte capete de afiș. Și dacă „Pretty Woman' i-a schimbat complet viața profesională, în 1991, pe bărbatul vieții ei l-a găsit doisprezece ani mai târziu, după ce a mai trecut printr-o căsătorie (Julia a fost căsătorită cu actorul Lyle Lovett între anii 1993 și 1995).

Hello☀️

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on


Chiar dacă fanii ei au sperat că între ea și Richard Gere se va înfiripa o relație și în viața reală – atât de carismatici erau împreună pe marele ecran –, actrița i-a dezamăgit în momentul în care s-a căsătorit cu Daniel Moder, în 2002, dar alegerea ei s-a dovedit una cât se poate de fericită. Cei doi sunt împreună și azi și, mai mult, au împreună trei copii superbi: gemenii Hazel și Phinnaeus (13 ani) și Henry (11 ani).

Acum, actrița este o femeie împlinită atât pe plan personal, cât și profesional, însă lipsa de comunicare pe rețelele sociale dintre ea și fanii ei risca să o arunce în uitare mai repede decât pe ceilalți colegi ai ei actori care sunt activi în social media. Iată însă că Julia s-a decis să fie în pas cu vremurile și, recent, și-a făcut cont de Instagram. Vă vine să credeți sau nu, vedeta a postat doar o singură fotografie cu ea și a și primit 120.000 de like-uri într-o singură zi. Tot într-o singură zi, s-a ales cu 300.000 de urmăritori, ceea ce ne demonstrează că Julia nu și-a pierdut farmecul. Zâmbetul ei sexy, care face furori de aproape 30 de ani printre fani, nu și-a pierdut farmecul. Iar mesajul de pe tricou – Love – a ajuns cu siguranță la inimile tuturor celor care o iubesc.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton