Julie Stanciu, fiica Danei Săvuică, a pozat în costum de baie. A moștenit trupul perfect al mamei sale, fost model de podium

 Ifrim Georgiana
.

Pe rețelele de socializare, Julie Stanciu, fiica Danei Săvuică, a postat mai multe fotografii de la plajă, afându-se în vacanță pe litoralul românesc. Tânăra de 25 de ani și-a etalat corpul într-un costum de baie format din două piese, iar imaginile au strâns zeci de comentarii și aprecieri. Iată cum s-a pozat fiica Danei Săvuică la plajă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Julie Stanciu este fiica Danei Săvuică din căsnicia cu Răzvan Stanciu. Părinții tinerei au divorțat în anul 2016, după un mariaj care a durat mai bine de două decenii. În ciuda celebrității de care se bucură mama ei, Julie Stanciu este o fire discretă și nu a avut tangențe cu lumea mondenă, cu atât mai puțin cu cât lucrează la Ministerul Mediului. De curând, tânăra de 25 de ani a publicat mai multe fotografii din vacanță, îmbrăcată într-un costum de baie care i-a pus în evidență formele de invidiat.

ju10ju10

Citește și: Cu ce se ocupă Julie Stanciu, fiica Danei Săvuică: „A prins un job temporar la Ministerul…

Citește și: De ce a divorțat Dana Săvuică de Răzvan Stanciu, pe lângă gelozie și infidelitate: „Eram femeie, aveam anumite dorințe, așteptări'. Au fost împreună 25 de ani

Citește și: De ce își ține Ramona Gabor iubitul ascuns: „Am trecut prin tot felul de lucruri' / Locuiește în Dubai cu iubitul ei

Citește și: „Copiilor nu le-am spus că eu și mama lor ne-am separat”. Cornel Ilie, dezvăluiri surprinzătoare la trei ani de la divorțul de Eliza, fosta lui soție

Julie Stanciu, fiica Danei Săvuică, a pozat în costum de baie

Zilele acestea, fiica Danei Săvuică se află pe litoralul românesc, în stațiunea Olimp, pentru a se relaxa și pentru a obține un bronz uniform și frumos. Pe contul de Instagram, Julie Stanciu a publicat mai multe fotografii de pe plajă, îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, care îi venea ca turnat pe corpul tonifiat.

Tânăra nu a vrut să-i calce pe urme mamei ei, Dana Săvuică, și a stat departe de lumina reflectoarelor și lumea modei. După ce a absolvit Științele Politice la Universitatea din București, Julie și-a continuat studiile în străinătate, cu o bursă Erasmus.

Într-un interviu recent pentru Viva!, Dana Săvuică a precizat că fiica ei a rugat-o să nu-i menționeze numele prea des, având în vedere natura profesiei ei.

Unde lucrează Julie Stanciu, fiica Danei Săvuică

După ce și-a încheiat studiile superioare, Julie Stanciu a căpătat experință profesională în câteva companii multinaționale. În prezent, aceasta lucrează la Ministerul Mediului, unde pune în aplicare cunoștințele acumulate în timpul studiilor universitare.

„Fiica mea stă pe picioarele ei. Fiica mea, Julie, a fost în străinătate cu o bursă Erasmus, dar și-a terminat studiile în București, la Universitate. A făcut Științe Politice. A urmat câțiva ani job-uri la companii multinaționale. Acum a prins un job temporar la Ministerul Mediului. Face ceea ce a învățat să facă în facultate. Asta e foarte bine pentru experiența ei profesională’, a spus Dana Săvuică într-un interviu pentru revista VIVA.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton