Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins băut la volan. În trecut, el a apelat la ajutor de specialitate pentru consumul excesiv de alcool

 Miniosu Alexandra
.

Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins băut la volan. Este vestea care i-a șocat pe fanii săi din întreaga lume. Cântărețul a ajuns pe mâinile polițiștilor din New York, acuzat fiind de conducere în stare de ebrietate. În trecut, celebrul artist a recunoscut că a apelat la ajutor de specialitate pentru consumul excesiv de alcool. Iată ce se întâmplă cu el în aceste momente!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Justin Timberlake a fost arestat în Sag Harbor, o destinație celebră de vară frecventată de celebrități, din Long Island. Polițiștii l-au dus imediat la secție, artistul fiind acuzat de conducere în stare de ebrietate. Avocatul starului internațional a declarat ulterior că acesta a fost eliberat fără cauțiune și că instanța a stabilit următorul termen de judecată, conform CNN.

Justin Timberlake arrested, charged with DWI in Sag Harbor, NYJustin Timberlake arrested, charged with DWI in Sag Harbor, NY

Citește și: Britney Spears, nevoită să facă avort, după ce a rămas însărcinată cu Justin Timberlake: „Nu era fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil, că eram mult prea tineri”

Citește și: Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți a doua oară. Actrița a născut în secret

Citește și: Mircea Solcanu, despre perioada grea când și-a îngrijit mama bolnavă de cancer: „Nu a dorit să facă chimioterapie. A fost cumplit'. A pierdut-o în urmă cu doi ani

Citește și: Larisa Iordache împlinește 28 de ani. Cum petrece fosta gimnastă această zi specială: „Nu știu ce mi-a pregătit. Este prima zi de naștere din viața mea pe care o petrec împreună cu soțul meu. Anul trecut am petrecut-o cu iubitul meu'

Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins băut la volan

Așadar, la scurt timp după ce a fost arestat, Justin Timberlake a fost eliberat din custodia poliției din New York, fără cauțiune. Următorul său termen de judecată va avea loc luna viitoare, pe data de 26 iulie, mai scrie presa străină, citată de digi24.

Curând, Justin Timberlake urma să înceapă un turneu global pentru promovarea celui de-al șaselea său album, intitulat „Everything I Thought It Was'. Artistul în vârstă de 43 de ani este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din întreaga lume. De asemenea, fostul membru al popularei trupe NSYNC este cunoscut și ca actor și compozitor.

Justin Timberlake a vorbit public despre problemele sale cu alcoolul

În trecut, Justin Timberlake a dezvăluit public faptul că a apelat la ajutor de specialitate pentru consumul excesiv de alcool, mai scrie sursa citată. În 2018, acesta mai făcea o mărturisire șocantă, spunând că s-a apucat de droguri la doar 13 ani.

Justin Timberlake era programat să susțină două spectacole la Chicago în acest weekend, ca mai apoi să urce pe scena din Madison Square Garden, din New York, marțea viitoare.

De-a lungul carierei sale, Justin Timberlake a câștigat 10 Premii Grammy. Artistul e cunoscut și pentru rolurile sale din filme celebre, precum „The Social Network' (Rețeaua socială) și „Friends With Benefits' (Prieteni cu beneficii). Așadar, acesta are un palmares impresionant.

Sursă foto: Captură video, Profimedia Images

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton