Kamara a spus pe cine vede câștigător la Survivor All Stars: „Fetele au mai puține șanse decât băieții. Tind să cred că...”. Cum își explică faptul că nu a fost selectat în acest sezon

 Ifrim Georgiana
.

Kamara regretă că nu participă la Survivor All Stars și e convins că ar fi avut șanse mari la victorie, odată cu noile reguli ale competiției. Fostul concurent nu a fost selectat de producători în echipa celor 10 Faimoși, dar spune că urmărește cu sufletul la gură fiecare ediție. Iată pe cine vede învingător anul acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kamara a fost concurent la „Survivor' 2023 și a petrecut mai bine de trei luni în jungla dominicană. După ample conflicte avute cu ceilalți concurenți, artistul a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a fost eliminat din emisiune. Recunoaște că i-ar fi plăcut să concureze în acest sezon, dat fiind că soarta participanților se află în mâinile lor, conform noilor reguli. Ștefania Stănilă, Jorge și Zanni se află printre preferații lui și are convingerea că o fată va fi desemnată câștigătoarea „Survivor All Stars'.

kam11kam11

Citește și: Cum a reacționat Kamara când a aflat că producătorii nu l-au vrut la Survivor All Stars: „M-aș duce peste ei cu toiagul'. Pe cine susține în noul sezon

Citește și: Cum o răsfață Kamara pe noua lui iubită, Gabriella Nastas: „Este foarte romantic. Îmi lasă tot felul de scrisori, mesaje din astea…'. De ce nu s-au mutat încă împreună

Citește și: Cine este Elena Marin de la Survivor All Stars. A devenit cunoscută ca dansatoarea Andreei Bălan și a jucat în telenovele

Citește și: Mihai Onilă a renunțat de 17 ani la carne și ține des post negru: „Am zile în care nu beau decât apă. În trup se întâmplă multe schimbări benefice…”

Kamara a spus pe cine vede câștigător la Survivor All Stars

Chiar dacă nu este concurent la „Survivor All Stars', Kamara urmărește cu interes fiecare ediție. S-a declarat susținător al Faimoșilor, nominalizându-i pe Jorge, Ștefania Stănilă, Zanni și Cătălin Moroșanu. Instinctul îi spune că acest sezon va fi câștigat de o fată, cu precizarea că nu trebuie să fie învingătoare într-un sezon trecut.

„De la Faimoși eu îi susțin pe Ștefania Stănilă și pe Jorge, îi susțin pe cei doi Faimoși care au fost cu mine în sezon pentru că am trăit acolo aventura cu ei și  apoi pe Zanni care a venit, bineînțeles, și care a  fost alături de mine. Nu uit gestul lui când mi-a lăsat  porția lui de mâncare. Și el are susținerea mea! Mai sunt oameni pe care îi simpatizez acolo, Moro, și cred că face o față frumoasă.

Susțin echipa Faimoșilor, Faimoșii forever (n.r.: pentru totdeauna). Cu siguranță nu cred că va câștiga unul care a câștigat deja și tind să cred că s-ar putea să câștige o fată! S-ar putea! Există probabilitatea asta deși este foarte greu ca în sistemul actual să câștige o fată pentru că „All Stars', fără voturi,  fetele au mai puține șanse decât băieții. Adică până să bată o fată un băiat pe traseu e cale lungă. Nu e imposibil dar e cale lungă. Totuși tind să cred că va fi o fată! Nu știu de ce! Așa simt! Și, da! Cineva care nu a mai câștigat. Așa simt eu în toată povestea asta!', a spus artistul, potrivit ciao.ro.

Kamara regretă că nu participă la Survivor All Stars

Kamara recunoaște că i-ar plăcea să se afle în Republica Dominicană în aceste momente.

„Să știi că în perioada asta a anului chiar îmi lipsește jungla dominicană. Am stat acolo totuși trei luni și o săptămână, 93 de zile în cap. Aș fi putut să stau și mai mult dar m-a eliminat la vot tocmai cel care a câștigat Survivor așadar, da, îmi lipsește jungla dominicană, îmi lipsește cerul acela senin, liniștea de acolo,  departe de tehnologie, departe de toată nebunia. Cu  adevărat mi-a fost dor de Leon, iubitul meu băiețel, scumpul meu omuleț și de iubita mea, Gabriela, mi-a fost dor de ei și de prietenii mei, de muzică, de bucuria vieții de aici, însă m-am bucurat și de liniștea mea acolo, Survivor m-a ajutat să mă regăsesc pe mine, să fiu mult mai puternic, acum sunt și mai bun decât eram înainte, din toate punctele de vedere și, da, mi-aș fi dorit să mă întorc acolo. Am numele meu scris pe un copac foarte mare acolo am scris numele tuturor participanților, nu numai al meu, cei care au fost atunci cu mine în sezonul acela, sunt scriși cu mânuța mea și așa vor rămâne pentru totdeauna acolo, în Republica Dominicană', a adăugat el.

Cum își explică Kamara faptul că nu a fost selectat la Survivor All Stars

Deși era eligibil să participe la „Survivor All Stars', Kamara crede că la mijloc este vorba despre strategia producătorilor, care au gândit echipele ca un „întreg spectacol'.

„Nu știu în ce măsură aș fi negociat la sânge. Eu înainte de toate sunt un om al aventurii, mi-ar fi plăcut înainte de toate să fiu acolo. Nu știu să zic în ce măsură și cum aș fi negociat un contract. Nu știu de ce nu fac parte din echipă, asta nu este o întrebare la care aș putea să răspund eu. Din 70 de Faimoși  și 70 de Războinici s-au ales 10 cu 10.  Producătorii știu întotdeauna cine este mai potrivit pentru show. Probabil aici e vorba de un întreg, nu e vorba numai de sport, e vorba și de partea de strategie, inteligența jocului, capacitatea de a trece de ecran. Eu consider că sunt mai mulți factori, e discutabil. Întotdeauna poți spune că ar fi trebuit să meargă unul sau altul dar oare era bine pentru întregul spectacol? O-m vedea!

Eu consider că aș fi putut să fac față, eu mă descurcam acolo  50 de ani de acum încolo cu scoicile pe care le găseam în Marea Caraibilor sau cu crabii pe care îi găseam în junglă sau chiar  cu cocosul pe care nu l-am iubit atât de tare și mâncam un cocos maxim-două nuci de cocos pe zi. Erau zile în care nu mâncam deloc cocos. Eu cred că m-aș fi descurcat acolo. Sunt un supraviețuitor atât în viața reală cât și în junglă. Am știut să concep lucruri acolo, să construiesc fel și fel de chestii, mi-am făcut și un câmp de antrenament, am făcut mături din prima zi în care am ajuns acolo, în stil african. Aș fi făcut foarte-foarte multe lucruri, am făcut mese, băncuțe, am construit foarte multe lucruri acolo. Consider că aș fi rezistat fără doar și poate mult și bine la Survivor All Stars', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton