Karina și Marco de la Insula Iubirii au împlinit un an de relație și s-au mutat împreună: „Experiența noastră a fost similară”

 Ifrim Georgiana
.

Karina și Marco de la „Insula Iubirii' au împlinit un an de relație. Cei doi îndrăgostiți au marcat o premieră în istoria relity show-ului difuzat pe Antena 1, după ce și-au recunoscut sentimentele pe care și le poartă și au decis să formeze un cuplu. De curând, aceștia au sărbătorit un an împreună și s-au fotografiat într-o ipostază extrem de romantică. Fostele ispite locuiesc deja împreună și așteaptă să vadă ce le rezervă viitorul. Iată cum a evoluat concubinajul lor și cum se înțeleg astăzi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Karina Fetica și Marco Cigognini au fost ispite în cel de-al șaptelea sezon al emisiunii „Insula Iubirii'. Deși nu au interacționat prea mult pe parcursul filmărilor, cei doi s-au întâlnit întâmplător într-o seară, moment în care și-au dat seama că între ei există o atracție puternică. Recent, aceștia au aniversat un an de relație și au marcat momentul printr-o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare. Deși Karina a fost sceptică la început, aceasta și-a dat seama că ea și Marco au multe lucruri în comun și că merită să-și încerce norocul în dragoste.

ma8ma8

Karina și Marco de la „Insula Iubirii' au împlinit un an de relație. Cei doi au luat pe toată lumea prin surprindere când și-au oficializat relația, având în vedere că pe parcursul reality show-ului nu a existat nicio apropiere între ei. La un an de atunci, aceștia se înțeleg la fel de bine ca în prima zi, așa că nu au mai tras de timp și s-au mutat împreună.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Karina Fetica și Marco Cigognini, ispitele de la Insula Iubirii: „Am invitat-o să ieșim și…'

Citește și: Karina Fetica și Marco Cigognini, ispitele de la Insula Iubirii, formează un cuplu. E o premieră în istoria emisiunii

Citește și: Cum arată casa Monicăi Gabor din Los Angeles. Imagini spectaculoase cu vila în care locuiește împreună cu Mr. Pink

Citește și: Paula Seling „a plecat plângând din sediul TVR”, după finala Eurovision România. De la ce e pornit scandalul: „Nu sunt o persoană care să spună…”

Karina și Marco de la „Insula Iubirii' au împlinit un an de relație

Pentru că relația lor a evoluat cât se poate de bine, cele două ispite s-au mutat împreună și și-au cunoscut deja familiile. Invitați la Antena Stars, aceștia au rememorat primele lor întâlniri, dar și momentul când și-au dat seama că nu mai pot sta departe unul de celălalt.

„Eu am adăugat-o pe Instagram, iar la o zi după Revelion, eu aveam o petrecere la clubul meu, iar ea a venit cu fetele. După acea seară, am început să vorbim non-stop, am invitat-o la cină', a spus Marco la Antena Stars.

„M-am dus cu Ana și Bianca, erau și ele ispite la Insulă și am zis să ieșim, dar nu aveam unde. Am văzut la Marco un story, am zis că merg și eu cu fetete. M-am panicat după ce m-a întrebat, ce fac eu la cină, s-a văzut că există ceva, dar cam atât. Nu am vrut la cină, am mers la cinema cu încă un cuplu pe care îl cunosc. Deși nu a mai mers la cinema de mult, a mers', a adăugat Karina.

„Niciunul nu ne-am legat sentimental de altcineva'

Pe parcursul filmărilor pentru „Insula Iubirii', Karina și Marco nu au interacționat prea mult. Ambii au recunoscut că nu s-au legat sentimental de niciunul dintre concurenții din cel de-al șaptelea sezon al reality show-ului.

„După insula iubirii am intalnit-o pe Karina. Acolo m-am distrat, am fost prieten cu fetele, dar nu am avut nicio interacțiune în plus. A fost o experiență frumoasă', a spus Marco.

„Experiența noastră a fost similară la insulă. Niciunul nu ne-am legat sentimental de altcineva. Nu am avut nicio conexiune cu vreun concurent de acolo', a declarat iubita sa, Karina.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton