Karmen Simionescu, super sexy la VIVA! Influencers Party 2024, după anunțul divorțului. A purtat o rochie cu decolteu amețitor

.

Karmen Simionescu a avut o apariție super sexy la VIVA! Influencers Party 2024. Deși a anunțat divorțul la începutul lunii, artista a răspuns pozitiv invitației noastre și a strălucit într-o rochie îndrăzneață. Decolteul adânc și decupajele laterale i-au pus în valoare silueta suplă, picioarele tonifiate și formele de invidiat. Am văzut-o cu zâmbetul pe buze, semn că îmbrățișează schimbările recente și este pregătită pentru noi începuturi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Vedete, influenceri și creatori de conținut din diferite domenii – artistic, fashion, beauty, parenting sau televiziune – s-au reunit aseară pe terasa ParkLake din București pentru cea mai frumoasă petrecere a toamnei. Anul acesta, dress code-ul „Sicilian Inspiration’ a oferit invitaților o libertate creativă deplină, permițându-le să exploreze stiluri inspirate din farmecul Siciliei.

Citește și: Cine o ajută pe Karmen Simionescu acum, cu fiica ei, după despărțirea de Bogdan Căplescu: „Sofia era îngrijorată…’


Citește și: Karmen Simionescu a spus motivul pentru care nu a făcut nuntă cu Bogdan Căplescu: „Eram sigură că…' Și-au anunțat despărțirea la 5 ani de la cununia civilă

Citește și: Albert, fiul Romaniței Iovan, împreună cu iubita la VIVA! Influencers Party! 2024. Cum arată tânăra și în ce ipostază romantică au fost fotografiați

Citește și: Alin Oprea o acuză pe Larisa Uță că a avut mai mulți amanți în timpul mariajului lor: „Unul dintre ei este o persoană relativ publică. Am dovezi clare…'


Karmen Simionescu, super sexy la VIVA! Influencers Party 2024, după anunțul divorțului

Karmen Simionescu ne-a încântat cu prezența aseară, la VIVA! Influencers Party, unde a fost premiată pentru activitatea în mediul online. Deși trece printr-un divorț, artista a afișat un zâmbet larg și a pășit pe scenă cu încredere. Ținuta ei a atras multe priviri admirative și i-a pus în valoare atuurile fizice.

La eveniment, Karmen și-a făcut apariția într-o rochie neagră și cu un decolteu adânc. Decupajele din zona abdomenului i-au accentuat linia taliei și au adăugat ținutei un strop de senzualitate. Accesorizarea a fost minimalistă, cu mănuși din dantelă și o pereche de sandale negre. Părul l-a purtat prins în coc, iar look-ul a fost completat de un machiaj sofisticat.


Urcată pe scenă, artistei i s-a înmânat un premiu pentru activitatea ei. La 26 de ani, este un artist complet și a debutat cu succes și în actorie. Karmen Simionescu și-a clădit pas cu pas drumul în industria muzicală, depășind toate prejudecățile și presiunea numelui pe care îl poartă și dovedind, cu prisosință, că talentul este o calitate care se moștenește.


Karmen Simionescu s-a despărțit recent de soțul ei

La începutul lunii, Karmen Simionescu a anunțat despărțirea de Bogdan Căplescu, cel care i-a fost partener de viață în ultimii cinci ani. Motivele divorțului nu au fost dezvăluie, cei doi vrând să aibă intimitate în această perioadă. Fiica lor, Sofia, a rămas în grija artistei și s-a întors de curând la grădiniță.

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (…) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii’, a spus Karmen Simionescu.


Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping center, Ploom, Herbalife, Birra Moretti, Domeniile Franco Romane, Purple Flowers.

Sursa foto: VIVA!