Karmen va deveni mămică în mai puțin de o lună, iar Adrian Minune i-a promis un botez "restrâns", cu sute de invitați!

 Oana Pantazi
.

Karmen, fiica lui Adrian Minune, va deveni mămică în mai puțni de o lună, iar micuța Sofia, bebelușa ei, este deja așteptată cu multă nerăbdare de întreaga familie. Fericitul bunic i-a promis deja nepoatei sale un botez despre care o să se ducă vestea!

Recent, Carmen Simionescu a devenit doamna Căplescu, artista spunându-i DA iubitului ei cu puțin timp înainte de a deveni mămică. Artista va naște în mai puțin de o lună, dar prin cezariană: „Am oscilat foarte mult, dar în final am luat decizia de a naște prin cezariană. Sunt niște dureri pe care le scutești. Am auzit femei care au avut travaliu în jur de 20 de ore, e un chin prin care femeia trece. Eu cred că îți ia ani din viață. Este experiența mea. E decizia mea. Mama a născut prin cezariană, bunica a născut prin cezariană”, spunea Karmen acum ceva vreme, într-un interviu.

Bunicul abia așteaptă să-și strângă nepoțica în brațe

Mai este foarte puțin timp până ce Sofia, primul copil al cuplului, va veni pe lume, însă nu doar părinții sunt nerăbdători, ci și bunicii, și în special Adrian Minune, care abia așteaptă să-i organizeze botezul primei sale nepoate, după cum a declarat recent la Xtra Night Show. „O să facem o petrecere de botez restrânsă, cu 400-500 de persoane”, a spus fericitul bunic, care, de altfel, mai în glumă, mai în serios, a spus că a venit timpul să-și schimbe numele din Adrian Minune în… Bunicul Minune: „O să-mi iau alt nume în august, o să mă trec Bunicul Minune. Cine-l vrea pe Bunicul, alo, da, tataie! Din zece în zece ani, cum se schimbă metabolismul, aşa se schimbă şi viaţa noastră.

Foto: Instagram

Karmen și soțul ei, Bogdan CăplescuKarmen și soțul ei, Bogdan Căplescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton