Cum arată și cum se mai simte Kassandra, fiica adoptată a lui Iosif Rotariu, la 16 ani. A suferit peste 50 de operații

 Dumba Gabriela
.

Kassandra, fetița adoptată de Iosif Rotariu este adolescentă acum și încă mai luptă pentru sănătatea ei. Kassandra are 16 ani acum și a suferit peste 50 de operații, dar nu renunță. Tânăra nu și-a pierdut speranța și, în ciuda poveștii triste de viață, are putere să meargă mai departe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Kassandra Rotariu a ajuns in familia Rotariu dupa ce bunica ei biologica a chinuit-o si a torturat-o. Kassandra a suferit pana acum peste 50 de operatii, iar medicii nu se opresc aici din încercarea de a-i oferi o viață normală, lipsită de dureri.

5454

„Sunt mai bine, am mai crescut, mă țin bine pe picioare, dar încă mai am nevoie de ajutor. Am fost în Franța recent, a trebuit să mă verifice, să vadă cum sunt, cum e cu proteza mea și dacă mai pot să-mi facă ceva sau trebuie să mă duc altundeva.

Au zis (n.r. medicii) că momentan totul e ok, le-am spus că am niște dureri foarte mari la proteză în ultimul timp. Ei nu prea au ce să facă momentan, ar trebui să mai încerc cu exerciții și dacă nu, să revin, că s-ar putea să fie și de la coloană. O să trebuiască să mă opereze ca să mi-o îndrepte (n.r. coloana).”, a declarat Kassandra Rotariu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citește și: Câte kilograme are Andra și cum a slăbit:„În pandemie, am mâncat foarte mult’

Citește și: Cum gestionează Feli și logodnicul ei momentele tensionate în relație:„La supărare simți că e mai dramă totul. Orgoliul…’/ EXCLUSIV

Cum arată și cum se mai simte Kassandra, fiica adoptată a lui Iosif Rotariu, la 16 ani

Kassandra a mărturisit că încearcă să fie pozitivă și să vadă partea plină a paharului. Povestea ei este foarte tristă și a trecut printr-un coșmar. Părăsită de mamă pe când avea doar doi ani, Kassi a fost bătută cu sadism de bunică până când i-a rupt oasele.

Arsă cu țigara și lăsată să se zbată între viață și moarte, fetița a avut o inimă și noroc. Destinul i-a scos în cale familia Rotariu. Dana și Iosif. Fostul internațional și soția sa au luat-o sub aripa lor protectoare de când era un ghemotoc. Înarmată cu hotărâre, curaj și optimism, familia din Timișoara s-a dat peste cap pentru a-i reface viața micuței și pentru a-i pansa rănile.

„De la atâtea intervenţii te dor toate oasele, mai ales că ea are osteomielită cronică. A decurs bine. La mânuţe este marea problemă. Nu are claviculă, nu are umeri, nu are coate, nu are nimic. Mânuţele trebuie făcute în totalitate. Este posibil să aşteptăm până la 18 ani, când se opreşte din creştere şi atunci îi vom pune definitiv protezele. Ea nu are oase', spunea Dana Rotariu pentru cancan.ro, acum ceva timp.

Tânăra este hotărâtă să lupte în continuare pentru sănătatea ei, indiferent de câte intervenții chirurgicale va mai avea nevoie:

„Eu nu le văd deloc rău. Eu mă bucur cu toate operațiile pe care le am și trebuie să le fac, pentru că mă gândesc că într-un final o să fiu cât de bine pot, dacă îmi ies toate bine.”, a adăugat fiica fostului fotbalist, în cadrul emisiunii amintite.

La 18 ani, Kassandra va suferi o nouă intervenție complicată

Kassi continuă, în paralel cu liceul, interminabila luptă de recuperare.

„O nouă piatră de încercare va fi la 18 ani. Trebuie să-și schimbe proteza de la picior. Sperăm că va ieși bine. Dar trebuie să mai ajungem și în America pentru niște intervenții, care necesită foarte mulți bani”, mai spune Iosif Rotariu.

Kassandra Rotariu este la Liceul Shakespeare din Timișoara

Kassandra Rotariu este elevă la Liceul Teoretic William Shakespeare din Timișoara, spre mândria părinților ei.

„Cea mai mare bucurie a ei este că a intrat la Liceul Shakespeare din Timișoara, unul dintre cele mai bune din orașul nostru. A intrat la filologie – engleză, și-a luat și diplomă de Cambridge.

Kassi învață foarte bine și e pasionată de limbile străine. Și cu engleza se descurcă minunat, dar și cu franceza. Cât timp a stat în Franța pe perioada operațiilor a învățat singură și a vorbit.

E o fetiță foarte deșteaptă și ne mândrim tare mult cu ea. Îmi doresc să urmeze ce facultate își va dori ea, mai e mult până acolo și important e să fie sănătoasă”, spunea Iosif Rotariu în 2020, pentru digisport.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton