Kassandra, fiica adoptată de Iosif Rotariu, mesaj sfâșietor după moartea mamei sale: „Este într-un loc mai bun. Nu mai simte durerea” / Când va fi înmormântată Dana Rotariu

 Ifrim Georgiana
.

Kassandra, fiica adoptată de Iosif și Diana Rotariu, a transmis un mesaj sfâșietor după moartea mamei ei. Tânăra de 18 ani, maltrată în copilărie de bunica biologică și înfiată apoi de familia fostului internațional, trece printr-o suferință cumplită. Tot ea a anunțat când va avea loc ceremonia de înmormântare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Duminică, 26 mai, soția lui Iosif Rotariu, a pierdut lupta cu cancerul, la vârsta de 60 de ani. În vara anului trecut, Dana Rotariu fusese supusă unei intervenții chirurgicale la o clinică din Turcia și i-au fost extirpate două tumori la colon. Ulterior a continuat tratamentul cu citostatice, însă celulele canceroase s-au extins la plămâni.

ro10-3ro10-3

Citește și: Kassandra Rotariu, din nou pe masa de operație: „Are dureri mari!”. Fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu are peste 50 de operații până la 18 ani

Citește și: Ce se întâmplă cu Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, după ce a suferit 50 de operații: „Copiii vorbesc unul de altul, probabil că e frustrată și vrea să plece în străinătate”

Citește și: Iancu Sterp, atac furibund către Mara Bănică și Zanni, după declarațiile jurnalistei despre Survivor All Stars: „Falșii țin cu falșii, iar drepții cu drepții. Ne vedem în instanță…'

Citește și: Cum arată Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, la 8 ani. Au fost împreună la meciul de retragere al „Generației de Aur'

Kassandra, fiica adoptată de Iosif Rotariu, mesaj sfâșietor după moartea mamei sale

Kassandra, fiica adoptată de Iosif și Dana Rotariu, trece prin clipe extrem de dificile după ce și-a pierdut mama. Tânăra a ajuns în familia lor la vârsta de 4 ani, după ce a fost abandonată și maltrată de familia biologică. Bunica ei a supus-o unor chinuri cumplite și a aruncat-o de la etajul trei, pentru a scăpa de ea. Soții Rotariu au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i oferi o viață mai bună.

„Din păcate mama mea frumoasă nu mai este printre noi, este într-un loc mai bun, unde nu mai simte durerea', este mesajul dureros al tinerei de doar 18 ani.

Când va fi înmormântată Dana Rotariu

Trupul neînsuflețit al Danei Rotariu a fost depus la capela din cimitirul Eroilor, Calea Lipoveni. Cei care vor să-și ia rămas bun de la soția lui Iosif Rotariu sunt așteptați marți, 28 mai, la slujba de înmormântare.

„Corpul neînsuflețit al mamei mele, Dana Rotariu, va fi depus la Capela „Păștea stanga', Cimitirului Eroilor din Calea Lipoveni, la ora 15. Înmormantarea va avea loc marți, 28/05/2024, ora 13', a anunțat fiica lui Iosif și a Danei Rotariu.

Kassandra Rotariu are peste 50 de operații

După ce a fost diagnosticată la o vârstă fragedă cu osteomielită, afecțiune ce-i distruge articulațiile, Kassandra, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, a făcut nici mai mult, nici mai puțin decât 50 de operații. Acum tânăra are 18 ani, este elevă în clasa a XII-a și se pregătește să studieze în străinătate.

„Ea după ce termină liceul vrea să meargă în Franța la facultate, să studieze marketing. Se mai gândește încă, dar nu vrea să rămână în România.

Ea știe mai bine. De-a lungul timpului, câte probleme a avut, cu 50 de operații, pe unde a fost…. Știi cum e în România… Copiii vorbesc de unul de altul, la handicapul pe care l-a avut ea, probabil că e frustrată și vrea să plece în străinătate’, a declarat fotbalistul, cu ceva timp în urmă, pentru fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton