Kate Hudson s-a despartit de Lance Armstrong

 Revista VIVA
.
Povestea de dragoste dintre Kate Hudson si fostul campion de ciclism Lance Armstrong a durat foarte putin, cei doi despartindu-se in aceasta saptamana.

Kate HudsonO sursa apropiata cuplului a declarat ca dupa o relatie de trei luni, Kate si Lance s-au despartit fara sa faca din asta o drama. „Nu a fost vorba de ranchiuna sau de furie. Doar un pic de tristete.'

In ultimele luni, Kate a fost prezenta la numeroase curse de ciclism, cei doi fiind tot timpul impreuna. Au fost vazuti la Austin, pe urma la New York si apoi la Los Angeles.

Mai mult, fiecare si-a prezentat jumatatea familiei. Goldie Hawn, mama lui Kate, a fost fericita de alegerea fiicei sale, dandu-si consimtamantul. Si fiul actritei l-a cunoscut pe noul prieten al mamei sale, micul Ryder in varsta de 4 ani intalnindu-l pe Lance in timpul unei sarbatori a tatilor la care a venit si tatal sau, Chris Robinson.

Cei doi s-au abtinut sa faca vreun comentariu asupra motivului despartirii intr-un moment in care pareau foarte indragostiti.

Foto: www.hepta.ro

Afla mai multe despre povestile de dragoste ale lui Kate Hudson:

Kate Hudson si Lance Armstrong – O relatie care prinde viteza
Kate Hudson are inel, dar nu e logodita…
Kate Hudson si Owen Wilson din nou impreuna
Kate Hudson si Justin Timberlake asteapta un copil?
Kate Hudson si Orlando Bloom, indragostiti
Kate Hudson – Divort fara durere

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton