Kate Middleton, apariție de senzație în cea mai sexy rochie pe care a purtat-o vreodată

 Oana Pantazi
.

Ducesa de Cambridge este un style icon, fiecare apariție a ei fiind o inspirație pentru sute de mii de tinere îndrăgostite de fashion din lumea întreagă. Deși este de ani de zile în atenția lumii întregi, Kate Middleton încă reușește să surprindă din punct de vedere vestimentar. Iar asta s-a întâmplat recent, când a purtat, probabil, cea mai sexy rochie dintotdeauna.

Kate Middleton este cunoscută pentru stilul său vestimentar rafinat și extrem de elegant, dar asta nu înseamnă că Ducesei de Cambridge nu îi place să condimenteze din când în când lucrurile. Și nu ne referim aici la faptul că obișnuiește să poarte hainele de mai multe ori (lucru pe care membrii familiilor regale nu prea îl fac) și nici că ar exagera cu decolteurile… pentru că, în acepțiunea generală, sexy înseamnă, printre altele, și un decolteu sau un șliț generos sau măcar o ținută mulată. Greșit, am putea spune, cel puțin în ceea ce o privește pe Kate Middleton!

Cea mai sexy rochie „cuminte”

Chiar dacă a purtat nu o dată rochii cu umerii dezgoliți sau cu decolteu îndrăzneț, Ducesa s-a remarcat de fiecare dată prin eleganță și decență. De data aceasta, fără a exagera cu nimic, Kate Middleton a reușit să fie mai sexy ca niciodată de când a intrat în familia regală britanică. Prezentă la Gala National Portrait Gallery, în Londra, Ducesa de Cambridge a fost o apariție încântătoare, outfitul ales punându-i perfect în evidență formele. Kate a purtat o rochie neagră, lungă, cu imprimeu floral, creație Alexander McQueen, în care a arătat extrem de șic.

Deși Ducesa de Cambridge a purtat în ultima vreme o mulțime de outfituri sexy, se pare că rochia Alexander McQueen a câștigat detașat. Recunoaștem că nouă ne-au plăcut și rochia Gucci din tul roz pe care Kate a purtat-o la Muzeul Victoria & Albert luna trecută, dar și rochia albă Alexander McQueen, cu umărul gol, pe care a purtat-o la Premiile BAFTA și care o făcea să semene cu o zeiță din mitologia greacă.

Kate Middleton, sexy într-un superb outfit Alexander McQueen.Kate Middleton, sexy într-un superb outfit Alexander McQueen.

FotoȘ Hepta, Northfoto 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton