Kate Middleton naște al treilea copil cu o armată de ajutoare!

Cel de-al treilea bebeluș regal, atât de așteptat în Marea Britanie, se poate naște deja de pe o zi pe alta, totul este pregătit în amănunt pentru venirea pe lume a fiicei sau a fiului Ducesei de Cambridge și al Prințului William. Fotografii sunt deja în fața spitalului în care Kate Middleton va naște al treilea copil, iar o armată de ajutoare este gata să intervină în orice clipă.

Kate Middleton naște al treilea copil cu o armată de ajutoare!

Kate Middleton naște al treilea copil cu o armată de ajutoare!

Data exactă a nașterii celui de al treilea bebeluș regal nu se știe încă, însă faptul că în fața Spitalului St. Mary, din Paddington, au fost afișate restricții de parcare între 9 și 30 aprilie dovedește că micuța sau micuțul poate sosi deja pe lume în orice moment. Indiferent care va fi ziua, în această lună vor mai fi cel puțin două aniversări și ar fi extraordinar ca bebelușul să vină pe lume pe 21 aprilie, când Regina Elisabeta a II-a îmălinește 92 de ani, sau chiar în ziua aniversării a 7 ani de căsnicie a părinților săi, Kate și William, pe 29 aprilie…

https://www.viva.ro/wp-content/uploads/2018/04/Cand-naste-Kate-Middleton.jpg

Tot ce știm sigur acum, deși se făceau speculații că Ducesa de Cambridge va naște la palat de data aceasta, este că și cel de al treilea micuț al familiei va vedea lumina zilei tot la spital, la fel ca și cei doi frați ai săi. Prima care s-a opus tradiției, ce presupunea ca bebelușii regali să se nască acasă, a fost Prințesa Diana, care i-a născut pe William și Harry la spital. În plus, cutuma regală cerea ca tatăl nou-născutului să nu se afle în preajma soției sale aflate în travaliu – iar Prințul Phillip nu s-a abătut de la ea: în timp ce Elisabeta a II-a îl năștea pe Charles, viitorul tată s-a dus la o partida de squash… Spre deosebire de tatăl său, Charles a fost alături de Diana pe timpul travaliului, dar ulterior prințesa a povestit că nașterea lui William a fost planificată într-o zi  în care programul de polo al tatălui său să nu fie deranjat!

Portret oficial de familie - botezul Prințesei Charlotte. Luna aceasta, Kate Middleton naște al treilea copil.

Portret oficial de familie – botezul Prințesei Charlotte. Luna aceasta, Kate Middleton naște al treilea copil.

Acum, lui Kate îi vine din nou rândul să nască și o va face tot la spital, într-o aripă privată, în primul rând deoarece toate cele trei sarcini ale sale au fost cu probleme – Ducesa de Cambridge a suferit de grețuri matinale de fiecare dată. Tocmai de aceea, Kate va naște al treilea copil asistată de o armată de ajutoare, echipa fiind formată din nu mai puțin de 23 de cadre medicale: trei moașe, doi obstetricieni, trei anesteziști, patru membri ai personalului chirurgical, doi specialiști în îngrijire, patru pediatri, un tehnician de laborator pentru analize de sânge și trei sau patru manageri. Același număr de angajați l-a avut Ducesa de Cambridge la dispoziție și pentru a ajuta la sosirea pe lume a lui George și a lui Charlotte. Evident, nu toți cei 23 au fost prezenți acolo în momentul nașterii – aglomerația ar fi fost mult prea mare –,  aceștia au fost consemnați și puși la dispoziția cuplului regal cu trei luni înainte de naștere.

Foto: Hepta, Twitter

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton