Kate Middleton, prima apariție publică după diagnosticul de cancer. Cum arată și ce detalii a oferit despre starea ei de sănătate: „Fac progrese, dar...”. A participat cu familia la parada aniversară a Regelui Charles

 Ifrim Georgiana
.

Kate Middleton a bifat prima apariție publică de când a aflat că suferă de cancer. Prințesa de Wales a participat alături de familie la parada „Trooping the Colour', eveniment organizat cu ocazia zilei de naștere a suveranului britanic. Deși urmează un tratament de chimioterapie preventivă, soția prințului William a anunțat că va mai participa la câteva evenimente oficiale, în funcție de evoluția stării sale de sănătate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost supusă, în ianuarie, unei intervenții chirurgicale, după care ea a anunțat printr-un videoclip că a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales urmează un tratament de chimioterapie preventivă, dar nu se cunosc detalii despre tipul afecțiunii. Din martie, acesta a renunțat la angajamentele regale și s-a retras complet din atenția publică.

Princess of Wales Kate Middleton appears in public for the first time in monthsPrincess of Wales Kate Middleton appears in public for the first time in months

Citește și: Kate Middleton, primul mesaj după ce a anunțat că are cancer: „Îmi pare foarte rău că nu pot să…”. Prințesa de Wales a lipsit de la un eveniment tradițional

Citește și: Scenariu sumbru privind revenirea lui Kate Middleton la îndatoririle regale. O sursă din interiorul Palatului: „S-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată în rolul..'

Citește și: Cum și-a revenit Cristina Bâtlan după un stil de viață care nu i-a fost benefic: 'Aveam nevoie de o pauză și am fost într-un retreat de 10 zile ca să mă resetez și să încep, din nou, să fiu eu…' Cât muncea înainte și unde mânca / EXCLUSIV

Citește și: Conrad Mericoffer, scenaristul Las Fierbinți, reacție dură în plin scandal „Babasha la Coldplay”: „Prea mulți cocalari și maneliști, care promovează tot ce e mai frivol și mai indecent”

Kate Middleton, prima apariție publică după diagnosticul de cancer

Sâmbătă, 15 iunie, Kate Middleton a fost surprinsă de fotografi în mașina care a adus-o la Palatul Buckingham, alături de prințul William și copiii. Diagnosticată cu cancer, prințesa de Wales a participat la „Trooping the Colour' și a admirat parada militară organizată cu ocazia zilei oficiale a Regelui.

La balcon, Kate Middleton a stat lângă Regele Charles, în timp ce zeci de elicoptere și avioane de luptă au survolat reședința. Mai apoi, familia regală s-a urcat în caleașcă și s-a plimbat pe străzile din Londra.

Aceasta este prima apariție publică a prințesei de Wales de când a aflat că suferă de cancer. Pentru acest eveniment, soția prințului William a purtat o rochie albă, semnată de designerul Jenny Packham, o pălărie asortată și cercei cu perle.

Kate Middleton ar putea participa și la alte evenimente oficiale

Apariția lui Kate la ceremonie a fost confirmată cu o zi înainte și au fost dezvăluite noi detalii despre starea sa de sănătate. Într-un mesaj emoționant, prințesa de Wales a transmis că încă se află sub tratament, însă face progrese remarcabile. Ea ar putea participa și la alte evenimente oficiale, pe parcursul verii, în funcție de evoluția sănătății sale.

„Am fost uimită de toate mesajele amabile de susținere și încurajare din ultimele două luni. Chiar a făcut diferența pentru mine și William și ne-a ajutat pe amândoi să trecem în unele dintre momentele mai grele. Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi corpului tău și să te odihnești. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiti la maximum de asta', a scris Kate Middleton pe pagina de Instagram Prince and Princess of Wales.

„Aștept cu nerăbdare să mă întorc'

Kate Middleton a anunțat pe 22 martie că a fost diagnosticată cu cancer.

„Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine.

Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă’, a fost mesajul Prințesei de Wales când a anunțat că suferă de cancer.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton