Kate Middleton și-a etalat trupul de invidiat la un meci de tenis. Nici n-ai zice că a născut acum 6 luni!

La o jumătate de an de când a devenit mamă, Kate Middleton are un trup de invidiat. Ducesa de Cambridge și-a reluat deja îndatoririle regale, iar la cel mai recent eveniment le-a demonstrat tuturor că și-a revenit complet după naștere, afișând un trup de adolescentă.

Kate Middleton, la Imperial War Museum. La 6 luni după ce a născut, Ducesa de Cambridge arată impecabil.

Ducesa de Cambridge și-a intrat destul de repede în atribuții, la doar șase luni după naștere, însă, după câte a demonstrat recent, Kate Middleton are un trup de invidiat și un moral pe măsură. Prima vizită Ducesa a făcut-o la Londra la Muzeul Războiului Imperial, unde a mers pentru a vedea scrisori de familie din timpul Primului Război Mondial și a afla povestea celor trei frați ai străbunicii sale, care au luptat și au murit în acea perioadă. Cu această ocazie, Kate a îmbrăcat o rochie de culoare albastru regal, care îi complimenta perfect silueta, dar care i-a făcut pe unii dintre admiratorii săi să afirme că Ducesa este, poate, puțin cam prea slabă.

Kate Middleton jucând tenis cu copiii.

Kate le-a dovedit însă tuturor că este într-o formă de zile mari, chiar dacă are trei copii mici, iar mezinul familiei, Prințul Louis, are doar 6 luni. Acest lucru nu a făcut-o să renunțe la îndatoririle oficiale decât pentru o scurtă perioadă, iar acum Ducesa de Cambridge are un program la fel de ocupat ca înainte de a deveni mamă. La începutul acestei săptămâni, toți admiratorii Ducesei au avut ocazia să se convingă cât de energică și de fresh este Kate Middleton, pentru că aceasta și Prințul William au vizitat fundația regală Coach Core, în Essex, iar cu această ocazie au jucat tenis cu copiii implicați în acest program.

Ducesa de Cambridge are un trup de adolescentă

Îmbrăcată cu o maletă neagră, jeanși skinny și ghete negre, Kate Middleton părea mai degrabă o adolescentă decât mama a trei copii. Ținuta casual și entuziasmul copiilor i-au dat, cu siguranță, Ducesei de Cambridge mai multă energie, dar și mai multă veselie, pentru că, pe tot timpul partidei, a afișat un zâmbet larg și a părut să se distreze de minune. Trebuie să recunoaștem că, deocamdată, Kate Middleton are un trup de invidiat, însă nu mai are mult până va trece sub limita IMC (indicele de masă corporală), pentru că este, totuși, puțin cam prea subțire…

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton