Katie Holmes și Jamie Foxx s-au despărțit, după 6 ani de relație. Fosta soție a lui Tom Cruise a fost înșelată de iubit!

.

După șase ani de relație, pe care s-au străduit o bună vreme să o ascundă de ochii indiscreți, Katie Holmes și Jamie Foxx s-au despărțit. Actorul și-a înșelat iubita cu 11 ani mai tânără!

Katie Holmes, fosta soție a lui Tom Cruise nu are noroc în dragoste… După mariajul ratat alături de băiatul rău al Hollywood-ului, Tom Cruise, de pe urma căruia a rezultat o fetiță, Suri, acum în vârstă de 13 ani, nici relația cu actorul Jamie Foxx nu a mers, după șase ani cei doi spunându-și adio!


„E treaba lui Jamie ce face – noi nu mai suntem împreună de luni de zile'

La scurt timp după ce foxx a fost văzut petrecând în Los Angeles, vinerea trecută, cu mult mai tânăra cântăreață Sela Vave, au apărut primele vești privind despărțirea dintre cele două staruri. Conform surselor, actrița a fost auzită spunând, în timp ce lua prânzul alături de o prietenă la restaurant: „E treaba lui Jamie ce face – noi nu mai suntem împreună de luni de zile'.

Conform publicației E!, cei doi, care formau încă din 2013 unul dintre cele mai carismatice cupluri de la Hollywood, nu au mai fost văzuți împreună din luna mai, dar vestea despărțirii a apărut abia acum, când Jamie Foxx a fost surprins ținându-se de mână cu artista Sela Vave, într-un club de noapte din West Hollywood, unde s-au distrat la ziua de naștere a lui Lil Pump (19), cei doi proaspăt îndrăgostiți fiind surprinși ulterior plecând împreună.


Ultima apariție împreună a lui Katie Holmes cu Jamie Foxx s-a petrecut în luna mai, când au pozat împreună pe covorul roșu, la Met Gala, unde au pozat pentru prima oară împreună pe covorul roșu. Se pare însă că apariția mult comentată nu le-a purtat noroc celor doi, la doar câteva zile după aceea relația lor luând sfârșit. Paradoxal, până atunci cei doi îndrăgostiți și-au ascuns de ochii lumii povestea de dragoste cu mare discreție…

Foto: Hepta