Khloé Kardashian a născut o fetiță. Iubitul infidel i-a fost alături

Mare bucurie în clanul Kardashian! Joi-dimineață, Khloé Kardashian a născut o fetiță, înainte de termen, iar Tristan Thompson i-a fost totuși alături, în pofida supărării pe care i-a cauzat-o iubitei lui în ultima vreme din cauza infidelității sale.

Khloe Kardashian a născut o fetiță

Khloé Kardashian a născut o fetiță

Pe 12 aprilie, la 4 dimineața, pe holurile unui spital din apropiere de Cleveland a fost agitație mare… Kourtney, Kim, Kris (surorile și mama) și cea mai bună prietenă a lui Khloé (33), Malika, i-au fost alături acesteia pe timpul nașterii. Nu a lipsit nici Tristan Thompson (27), baschetbalist al echipei Cleveland Cavaliers și iubitul vedetei, deși cei mai mulți bănuiau că acesta nu va îndrăzni să-și facă apariția, în lumina ultimelor evenimente. 

Khloe Kardashian și Tristan Thompson păreau mai îndrăgostiți ca niciodată.

Khloé Kardashian și Tristan Thompson păreau mai îndrăgostiți ca niciodată.

Fetița s-a născut înainte de termen!

Khloé a dat naștere unei fetițe, aceasta fiind primul copil al cuplului, să sperăm că nu și ultimul, pentru că micuța s-a născut în mijlocul unei perioade foarte tumultuoase din viața celebrilor ei părinți… Totul a început în luna octombrie a anului trecut, când Tristan a fost surprins într-o filmare video în timp ce-și făcea de cap nu cu una, ci cu două domnișoare. Pe vremea aceea, Khloé era însărcinată în 3 luni și nu i-a picat bine deloc când a aflat de aventura iubitului ei. Din păcate, Tristan a recidivat și, acum cinci zile a fost surprins în timp ce intra în camera sa de hotel din New York cu o femeie necunoscută.

Khloe și Tristan, cu doar o zi înainte ca ea să nască... și în plin scandal legat de infidelitățile iubitului ei.

Khloé și Tristan, cu doar o zi înainte ca ea să nască… și în plin scandal legat de infidelitățile iubitului ei.

Și iată că ceea ce ar fi trebuit să fie cel mai frumos moment pentru Khloé s-a transformat într-un prilej de suferință, fiindcă pentru nicio femeie nu e ușor să afle că iubitul ei își face de cap cu altele, mai ales când se află într-o perioadă atât de delicată, probabil de aceea ea a și născut mai repede decât era de așteptat. Khloé și-a dorit foarte mult acest copil, care a venit la scurt timp după ce și celelalt două surori ale sale au devenit mame – Kylie a născut pe 1 februarie o fetiță, Stormi, iar Kim (prin intermediul unei mame-surogat) i-a urat bun-venit în familie micuței Chicago pe 15 ianuarie. Din păcate pentru Khloé, nu e exclus ca relația ei cu Tristan să ia sfârșit aici…

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton