Kim Kardashian și-a înfuriat fanii după ce s-a lăudat cu un tur privat într-un Boeing 747!

.

Kim Kardashian are 120 de milioane de fani pe Instagram și fiecare postare a ei are cel puțin un milion de aprecieri, însă de data asta a reușit să-și înfurie admiratorii, care s-au declarat scârbiți' de gestul vedetei.

Kim Kardashian s-a lăudat cu zborul privat cu un Boeing 747, dar nu a fost cea mai bună idee…


Linia dintre dragoste și ură e una extrem de subțire și de asta avea să se convingă și Kim Kardashian în momentul în care a avut nefericita idee de a se lăuda pe Instagram cu zborul privat pe care ea și soțul ei, Kanye West, l-au făcut cu un Boeing 747, un avion prevăzut cu peste 600 de locuri. mDat fiind că un astfel de zbor costă în jur de 2.000 de $ și că e obligatoriu să fie cel puțin 150 de persoane la bord, fanii divei nu au apreciat deloc „aroganța’ comisă de Kim și au taxat-o imediat.


Fanilor nu le-a plăcut să afle că un Boeing 747 cu 600 de locuri s-a ridicat de la sol cu doar câțiva pasageri la bord.

Poate dacă n-ar fi scris pe poza postată Zbor privat 747 – nu e mare brânză’, Kim Kardashian ar fi scăpat mai ușor, dar aceștia au atacaat-o pe vedetă mai repede, dar și mai agresiv decât se aștepta… Chiar dacă în videoul filmat Kim a ținut să precizeze că avionul le-a fost pus la dispoziție de Adidas pentru a promova brandul Yeezy al lui Kanye West, fanii nu au fost deloc încântați, nici de turul pe care vedeta li l-a făcut prin dormitoarele avoinului, pe la bar sau în sala de forță.


Kim Kardashian și Kanie West, somați să doneze pentru protecția mediului

Internauților li s-a părut mai mult decât jignitor gestul celor două vedete și s-au declarat scârbiți de lipsa lor de considerație față de mediul ambiant și dezamăgiți de atitudinea lor. Celor mai mulți nu li s-a părut firesc ca, pentru o mână de oameni, să fie ridicat de la sol un astfel de mastodont producător de noxe. Tocmai v-ați urcat la bordul unui 747 privat(!), pentru un zbor lung. Cât v-a costat? 2-3 milioane de dolari? Poate ar fi cinstit să donați o sumă echivalentă pentru refacerea mediului de pe urma sutelor de tone de bioxid de carbon pe care tocmai le-ați cauzat!’ – a fost doar unul dintre comentariile… foștilor fani ai celor doi.


Kanye West, în „biroul' Yazee din avion…

Probabil că la noi în țară nu s-ar fi sesizat nimeni, decât poate, cel mult, ca să-i invidieze pe Kim Kardashian și pe Kanye West. Avioane producătoare de noxe? Protecția mediului?! Toți nemulțumiții ar trebui să vină să trăiască o singură zi în București pe timp de caniculă sau de ploaie…

Foto: Instagram