Kinga a explicat, cu ochii în lacrimi, de ce s-a tuns scurt după ce a părăsit Casa iubirii: „A intervenit o problemă de sănătate. Am suferit mult, am clacat”

 Ifrim Georgiana
.

După ce a părăsit emisiunea „Casa iubirii', de la Kanal D, Kinga a trecut printr-o transformare radicală. Tânăra și-a tuns părul foarte scurt, iar susținătorii ei s-au întrebat de ce a recurs la această schimbare. Motivul l-a dezvăluit recent, cu ochii în lacrimi, în timpul unui interviu cu Mihai Ghiță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Kinga a fost concurentă în emisiunea „Casa iubirii' și a primit susținere din partea unui număr mare de telespectatori. Când a intrat în show-ul matrimonial, tânăra avea un corp de invidiat, fiind pasionată de sport, și părul lung, blond. După ce a părăsit competiția, Kinga a traversat o perioadă emoțională mai dificilă, iar asta s-a reflectat și în stilul său. După ce s-a afișat cu părul extrem de scurt și mai multe piercing-uri, campioana de fitness a fost aspru criticată de fani.

ki9ki9

Citește și: Cine este Kinga Persida Suto de la Casa iubirii. A câștigat mai multe medalii la fitness

Citește și: Cine este Evelyn Balu de la Chefi la cuțite. Are doi copii și a fost victima violenței domestice: „Am fost aruncată pe geam de către soț, m-a amenințat cu moartea'

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț al lui Cristian Gațu, după acuzațiile de infidelitate: „Mi-am ales cu mâna mea soarta”. Cum vrea fostul sportiv să împartă averea și ce pretenții are soția

Citește și: Andreea Sasu, primele declarații despre împăcarea cu Philipp Plein și despre sarcină: „Suntem împreună de un an. Lumea judecă prin ceea ce vede, dar situația…”

Kinga a explicat, cu ochii în lacrimi, de ce s-a tuns scurt după ce a părăsit Casa iubirii

În emisiunea lui Mihai Ghiță, cu ochii în lacrimi, Kinga a recunoscut că a suferit enorm din cauza mesajelor jignitoare de la internauți. Decizia de a-și tunde părul a avut la bază o problemă de sănătate, iar tânăra recunoaște că nici emoțional nu a fost bine, fiindcă a suferit de depresie.  

„A fost și cel mai mare bullying din viața mea pentru că primeam nu sute, mii de mesaje pe toate rețelele, mesaje îngrozitoare', a spus tânăra.

„Ce-ți spuneau în aceste mesaje?', a întrebat-o Mihai Ghiță.

„Că sunt hidoasă, că arăt ca un bărbat', a răspuns tânăra.

„Că să înțeleagă oamenii, este vorba despre decizia ta, imediat după ieșirea din casă (n. red Casa Iubirii), de a-ți tunde părul', a completat Mihai Ghiță.

„Da, pentru că a intervenit o problemă de sănătate și la un moment dat aveam într-o parte mai mult păr, într-o parte mai puțin. Nu era alta variantă, doar asta. Dar în momentul în care m-am tuns am avut o reacție, încercam să arăt că sunt bine, că-mi place și că sunt de acord. Dar nu, nu eram de acord, am suferit extrem de mult. Pentru că eu păream foarte fericită că mă tund, că am un nou look.

Eu mă alin cu asta, că fiecare om puternic trece printr-o depresie și că nu este o slăbiciune. A fost un moment în care am clacat, de una singură. Am încercat să fiu prea puternică. Nu a fost decizia mea să-mi tai părul acela lung și frumos, trebuia', a dezvăluit Kinga în emisiunea moderată de Mihai Ghiță.

Larisa, prietena Kingăi: „Nu cred că e bine'

Larisa, fostă concurentă la „Casa iubirii', a fost surprinsă de schimbarea de look a Kingăi și a spus că prietenia lor s-a destrămat.

„M-am trezit într-o dimineață cu un mesaj de la Kinga că sunt o falsă, că nu sunt o prietenă. Eu doar am vrut să îi dau niște sfaturi. De atunci nu i-am mai răspuns, am fost foarte dezamăgită, vreo două-trei zile eram doar cu gândul la mesajul respectiv.

Nu aș vrea să mă împac cu Kinga. Ea știa cât înseamnă pentru mine și că nu aș fi trădat-o niciodată.

În acest moment, nu cred că e bine deloc, am văzut-o și eu și nu mi-a plăcut. I-am scris de curând, dar nu mi-a răspuns. Foștii ei susținători, care acum sunt susținătorii mei, mi-au spus că Kinga nu este bine deloc, ei consideră că ea este într-o depresie.

Nu este ea, cea pe care o cunosc. Era altfel înainte, plină de roz. Schimbarea asta nu o caracterizează', a spus Larisa, potrivit Wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton