Kira Hagi s-a lansat în televiziune! Cu ce post TV a semnat fiica lui Gică Hagi

.

Kira Hagi are un nou proiect în televiziune! Fiica lui Gică Hagi, o tânără actriță extrem de apreciată, prezintă o rubrică săptămânală la Aleph News și este foarte încântată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Fiica lui Gică Hagi și-a deschis prima expoziție de pictură, a jucat în multe filme și a avut apariții numeroase pe scena teatrului românesc, iar acum își face debutul și în televiziune. Kira Hagi a început să prezinte rubrica „Smart is the new cool’, difuzată pe postul de televiziune Aleph News ce-i aparține lui Adrian Sârbu.

Scopul emisiunii prezentate de Kira Hagi este de a aduce în prim-plan inițiative speciale ale tinerilor din țară.


Vineri, 22 octombrie, a fost difuzat un episod în care Kira prezintă „Herculane Project’, un proiect prin care câțiva tineri și-au propus să reabiliteze clădirile istorice din stațiunea balneară Băile Herculane.

„Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine!

Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu!’, a spus Kira Hagi pe Instagram.


Citește și: Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Reghe divorțează de Anamaria Prodan:„Îmi este în continuare prieten

Citește și: Oana Radu, mărturisiri dureroase despre moartea fostului iubit:„Am fost în Iad

Citește și: Ce poză a postat Anamaria Prodan în plin divorț de Reghe.Imaginea a stârnit un val de reacții

În urmă cu doi ani, Kira Hagi declara că părinții ei au încercat să o țină departe de presă, dar iată că tânăra tot de această zonă este atrasă.


„Părinții m-au ținut departe de tot ce înseamnă presă – sau au încercat. Tata ne-a învățat, pe mine și fratele meu, că tot ce a trăit el și toată faima a fost asemenea artificiilor de pe un tort. E frumos când le vezi în acel moment, dar acel moment nu poate ține la nesfârșit', spunea Kira atunci.


Kira Hagi a vrut să se mute în America

Fiica lui Gică Hagi a studiat în America, însă dorul de familie a făcut-o să se întoarcă în România. Recent, Kira Hagi a vorbit în cadrul unui interviu despre dorința sa de a trăi visul american.

„Părinții au fost mentori și pentru mine prin felul lor de a fi și prin faptul că s-au dedicat meseriei. Acest lucru a fost foarte important pentru mine. Eu am vrut să plec în America de la 14 ani și am avut visul acesta, să trăiesc visul american. Da, eu nu voiam să mă întorc.


Îmi doream foarte mult să lucrez în lumea filmului, în cinematografie, și, desigur, industria cinematografică în America este imensă. Lucrul acesta m-a motivat, că doresc cu adevărat să lucrez în America’, a spus tânăra actriță potrivit libertatea.ro.